x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Noul Idol American votat de 132 de milioane de telespectatori! Tu pe care dintre cei doi finalişti l-ai fi ales? (VIDEO)

Noul Idol American votat de 132 de milioane de telespectatori! Tu pe care dintre cei doi finalişti l-ai fi ales? (VIDEO)

24 Mai 2012   •   07:58
Noul Idol American votat de 132 de milioane de telespectatori! Tu pe care dintre cei doi finalişti l-ai fi ales? (VIDEO)

Record de audienta la a 11-a editie a concursului American Idol: 132 de milioane de telespectatori si-au votat idolul. Nici de data asta nu a fost sa fie o solista: Jessica Sanchez, socotita de specialisti cea mai buna voce a concursului, a fost umbrita de sarmul lui Phillip Phillips. Desi vizibil marcat de trac (l-a tradat 'masarea' propriului picior), Phillips a reusit sa cante foarte bine piesa (We've got tonight – Bob Seger), cu zambetul pe buze si asta a fost suficient. La anuntarea rezultatului, Sanchez l-a imbratisat pe Phillips frateste, iar acesta din urma, eliberat de tensiune, s-a lasat podidit de lacrimi. Daca va urma o cariera de solist, Phillips are mari sanse sa intre in topuri si sa vanda milioane de albume, asa cum au facut-o cativa dintre predecesorii castigatori ai competitiei.

×