x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Noul Titanic

Noul Titanic

14 Dec 2007   •   00:00

"Freedom of the Seas" este o megastructură splendidă, care utilizează cea mai sofisticată tehnologie din lume pentru a creea un vas de croazieră unic.

"Freedom of the Seas" este o megastructură splendidă, care utilizează cea mai sofisticată tehnologie din lume pentru a creea un vas de croazieră unic. Acesta are la bord propria maşină de valuri, zonă pentru sporturi de apă, zid de căţărare, un ring de box in mărime naturală şi un teren de hochei. Vasul, considerat de mulţi un Titanic modern, are o capacitate de 4.300 de pasageri ce sunt deserviţi de un personal de 1.300 de oameni. Are aproximativ 160.000 de tone, lungimea de 340 de metri şi lăţimea de 57 de metri.

EXUBERANŢĂ. Camerele costă intre 1.900 şi 22.000 de dolari, dar se estimează că preţurile vor mai scădea pănă la 700 de dolari. Indiferent dacă vii să te distrezi sau să te relaxezi, "Freedom of the Seas" iţi oferă tot ce ai visat. Nici iubitorii de promenade nu se vor plictisi. Din cănd in cănd, poţi face pauze in cafenelele şi magazinele amplasate aici. Urmăreşte-i pe pasagerii şi pe membrii echipajului urcaţi la bordul acestui vas pentru a porni intr-o croazieră in Caraibe, voiaj in timpul căruia se vor consuma peste 7.000 de kilograme de carne şi peste 22.000 de ouă proaspete!

×
Subiecte în articol: documentar