x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun O cafenea din Melbourne, asaltată de recenzii negative, după ce numele său a apărut într-un examen

O cafenea din Melbourne, asaltată de recenzii negative, după ce numele său a apărut într-un examen

01 Noi 2018   •   18:21
O cafenea din Melbourne, asaltată de recenzii negative, după ce numele său a apărut într-un examen

Proprietara unei cafenele din Melbourne ia în calcul acţionarea în justiţie a instituţiei care gestionează sistemul de educaţie australian, după ce un local fictiv cu un nume asemănător a fost menţionat într-un context negativ la un exerciţiu din cadrul unui examen şcolar, a relatat joi presa locală, potrivit dpa. 

După examenul care a avut loc miercuri şi la care au participat peste 40.000 de studenţi, Calmer Cafe s-a confruntat cu sute de cronici negative apărute în mediul online. 

Potrivit publicaţiei The Age, Tara Conron, proprietara localului Calmer Cafe din Aberfeldie, o suburbie a Melbourne, a spus: "Nu voi şti cât de mare este prejudiciul creat de acest fapt decât mult mai târziu, când cronicile vor fi citite de oamenii care nu ştiu că este vorba despre o glumă". 

În cadrul examenului, studenţii trebuiau să răspundă la întrebări legate de o cafenea fictivă, denumită ''Calmer Coffee'', care pune la dispoziţie o ''listă întreagă de băuturi frappe, lapte de soia şi migdale" şi unde lucrează un ospătar cu părul prins în coc, "înarmat cu o tabletă", care serveşte cafea arsă şi fadă. 

Conron a angajat un avocat şi ia în calcul o acţiune în justiţie, motivată de aceste similitudini "stranii", relatează ziarul menţionat. 

"Am scris despre asta la examen şi se pare că este vorba despre o cafenea groaznică cu servire de slabă calitate", a scris un student într-o recenzie online. 

"Un bărbat care poartă coc, mânuieşte o tabletă şi serveşte groaznic. Simţurile mi-au fost atacate," se spune într-o altă cronică publicată pe Google. 

Conron spune că unul dintre ospătarii care lucrează în restaurantul ei poartă părul prins în coc. 

Evaluarea cafenelei pe Google a scăzut de la 5 stele la 3,3 într-o singură zi, miercuri. Ulterior, a crescut din nou la 4 stele.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: melbourne cafenea examen clamer cafe