x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun O femeie a sunat la numărul de urgenţă şi a cerut ajutor! Apelul a şocat-o pe dispecera de serviciu

O femeie a sunat la numărul de urgenţă şi a cerut ajutor! Apelul a şocat-o pe dispecera de serviciu

03 Sep 2016   •   08:00
O femeie a sunat la numărul de urgenţă şi a cerut ajutor! Apelul a şocat-o pe dispecera de serviciu

O femeie de 32 de ani din Marea Britanie a sunat la numărul pentru servicii de urgenţă şi a cerut să fie dusă acasă cu ambulanţa pentru că o dureau picioarele după o sesiune intensă de cumpărături. Apelul la 999 din Stratford-on-Avon din Warwickshire a şocat-o pe dispecera Jo Bird care a scris pe reţeaua de socializare Twitter că ambulanţa nu este serviciu de taxi, folosind hashtag-ul #notataxiservice, relatează Mirror Online.

Femeia care a sunat la ambulanţă s-a plâns că a stat prea mult în picioare şi că nu mai poate merge. ''Îmi pare rău pentru asta, dar am stat toată ziua în picioare, iar acum mă dor picioarele atât de rău încât nu mai pot merge. Mă ard'', a spus ea. Mai mult, aceasta a recunoscut că a sunat şi la poliţie pentru a cere ajutor. ''Mai am doar două mile de mers până acasă şi nu mai pot ajunge în starea asta'', a adăugat femeia.

Când i s-a spus că nu poate fi dusă la locuinţa ei, a replicat iritată: ''Atunci ce-o să faceţi?''. În final, ea a închis după ce operatoarea exasperată a încercat să îi explice că dacă ar fi existat un motiv medical pentru care nu putea merge ar fi fost dusă la o unitate medicală cu primiri urgenţe.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă West Midlands, femeia a spus că nu vrea să meargă la spital pentru că nu are cu ce pleca de acolo, însă vrea să fie dusă acasă. Mai mult, aceasta ''a devenit nervoasă'' când a fost informată că nu va fi transportată cu ambulanţa acasă nici de pe stradă şi nici de la spital, potrivit sursei citate.

Sursa: AGERPRES

×