x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Oana Zăvoranu a depus cerere de divorţ

Oana Zăvoranu a depus cerere de divorţ

10 Mar 2011   •   12:59
Oana Zăvoranu a depus cerere de divorţ

Cântăreaţa Oana Zăvoranu a depus, astăzi, cerere de divorţ la Judecătoria sectorului 3. Pe treptele judecătoriei, Oana a dat o declaraţie "colorată" despre relaţia cu soţul său, Ionuţ Pascu, cunoscut cu numele de scenă Pepe, şi nu a dorit să spună care sunt motivele divorţului, precizând doar că cererea a fost depusă "negru pe alb".

Oana a declarat că nu s-a stabilit deocamdată primul termen al procesului, acesta urmând a fi comunicat ulterior de avocaţii săi. Ea a precizat că procesul se va judeca, cel mai probabil, cu uşile deschise pentru presă. "Îmi place să intre aer", a spus Oana Zăvoranu, adăugând că "de astăzi intră într-o nouă viaţă".

Oana Zăvoranu a mai spus că nu există un "motiv capital" de divorţ, afirmând doar că "s-au adunat mai multe". "El şi-a dorit foarte mult un copil, ar fi ipocrit să spun nu", a spus cântăreaţa, potrivit Agerpres.

De altfel, Oana Zăvoranu spune că s-a obişnuit să-i îndeplinească plăcerile soţului său şi, tocmai de aceea, doreşte să îi îndeplinească şi dorinţa acestuia - aceea de a divorţa.

×