x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Omen-666

Omen-666

de Radu Popa    |    23 Iun 2006   •   00:00
Omen-666
MISTERE
Actorii peliculei au fost protagonistii unor intamplari iesite din comun

Profetia este clara, iar semnele evidente: "Armageddon-ul" a inceput. La data de 6 iunie (6.06.2006) a aparut "Omen-666" si cele mai teribile temeri ale noastre par a se fi adeverit. Filmul, un thriller contemporan realizat pe baza unei pelicule clasice din 1976, reda povestea unui baietel, pe nume Damien, fiul unui diplomat american, si al sotiei sale. Parintii nu stiu ca odrasla lor este sortita sa devina Antichristul, pana cand o serie de evenimente tragice dezvaluie teribilul adevar. Unul dintre membrii distributiei, actorul Pete Postlethwaite, a declarat ca fratele sau a murit dupa ce a tras trei de 6 la un banal joc de poker. Straniul episod se petrecea chiar in timp ce el se afla pe platourile de filmare pentru a turna remake-ul dupa celebrul thriller din anii ’70.

"MANA DIAVOLULUI". Postlethwaite, interpretul rolului parintelui Brennan in recenta ecranizare, a povestit ca prietenii fratelui sau, Mike, au glumit spunandu-i acestuia ca urma sa moara dupa ce trasese trei carti de 6, o combinatie numita "Mana Diavolului", la o partida de poker. Pete sustine ca decesul fratelui sau este inexplicabil. Prietenii de la club i-au spus lui Pete ca, atunci cand au inceput sa joace carti cu Mike, nu stiau ca partida se va solda cu urmari tragice. Jucau poker, iar Mike a tras trei de 6. Unul dintre amici i-a spus, in gluma, ca numarul respectiv "ii va veni de hac". In mod paradoxal insa, peste doar cateva zile, Mike inceta din viata in conditii care nu au fost elucidate nici pana in prezent.

COINCIDENTE? Pete este de parere ca tragica intamplare nu are de-a face cu filmul in care joaca. El crede ca, uneori, oamenii nu sunt pregatiti sa accepte anumite coincidente stranii. Si totusi, nici versiunea originala a filmului, realizata in 1976, nu a fost lipsita de intamplari iesite din comun. Scenaristul David Seltzer a fost lovit de un fulger, iar unul dintre protagonistii peliculei de atunci, actorul Gregory Peck, a fost pe punctul de a-si pierde viata intr-un accident de avion.

"La urma urmelor, actoria inseamna sa spui minciuni. Suntem mincinosi profesionisti, iar publicul accepta acest lucru" - Pete Postlethwaite

×