x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Omul din Infern - Alegerea intre Rai si Iad se face aici, pe Pamant

Omul din Infern - Alegerea intre Rai si Iad se face aici, pe Pamant

de Sebastian S. Eduard    |    22 Iul 2005   •   00:00
Omul din Infern - Alegerea intre Rai si Iad se face aici, pe Pamant
VIDEO
Keanu Reeves, eroul din "Matrix", revine intr-un film de actiune care iti taie rasuflarea. El este Constantine, omul care a fost pana in Iad si inapoi. Keanu Reeves, eroul din "Matrix", revine intr-un film de actiune care iti taie rasuflarea. El este Constantine, omul care a fost pana in Iad si inapoi.

Nascut cu un talent pe care nu si-l doreste, capacitatea de a recunoaste clar ingerii si demonii metisi care umbla pe pamant in piele de oameni, Constantine (Keanu Reeves) a fost determinat sa-si ia singur viata pentru a putea scapa de claritatea zguduitoare a viziunii lui. Dar a esuat. Gardianul. Resuscitat impotriva vointei lui, se trezeste adus inapoi pe terenul viilor. Acum, purtand pecetea faptului ca a incercat sa se sinucida pentru o perioada de gratie, el patruleaza granita pamanteasca dintre Rai si Iad, sperand in zadar sa isi castige dreptul de izbavire trimitandu-i pe infanteristii diavolului inapoi in adancuri.

EROUL. Dar Constantine nu este un sfant. Dezamagit de lumea din jurul lui si in razboi cu lumea de dincolo, este un bautor inrait, erou aspru care detesta insasi ideea de eroism. Constantine va lupta pentru a-si salva sufletul, dar nu vrea sa ne castige admiratia sau multumirile - si cu siguranta nu simpatia. Tot ceea ce vrea el este o gratiere.

MISIUNEA. Atunci cand o detectiva de Politie (Rachel Weisz, in rolul Angelei Dodson), disperata, dar sceptica, ii cere ajutorul in rezolvarea unui deces misterios al iubitei sale surori gemene (interpretata tot de Rachuel Weisz), ancheta lor ii duce in lumea demonilor si a ingerilor care exista chiar sub peisajul Los Angelesului contemporan. Prinsi intr-o serie catastrofica de evenimente rupte din alta lume, cei doi devin implicati fara scapare si cauta pacea cu orice pret.

  • Suport: DVD
  • An: 2004
  • Genul filmului: Actiune/SF
  • Regie: Francis Lawrence
  • Cu: Keanu Reeves, Rachel Weisz, Tilda Swinton
  • NEWS

    Inarmata si seducatoare


    "Miss Congeniality 2: Inarmata si seducatoare" reia aventurile agentei FBI Gracie Hart (Sandra Bullock) la scurt timp dupa ce a dejucat planurile impotriva concursului Miss Statele Unite in timp ce lucra sub acoperire si a devenit peste noapte un star media. Deconspirata, i se propune sa fie imaginea FBI-ului, insa o vedeti pe Gracie sa stea departe de actiune?

    Hotul de diamante


    Doi maestri in furt, Max Burdett (Pierce Brosnan) si frumoasa lui complice (Salma Hayek), s-au retras in Bahamas pentru a se odihni si a se bucura de bogatiile castigate cu greu. Stan (Woody Harrelson), agentul FBI, il urmareste pe Max si refuza sa creada ca acesta a renuntat la hotie. Ii suspecteaza pe Max si Lola de complotul pentru furtul ultimului diamant al lui Napoleon, care printr-o coincidenta urmeaza sa soseasca pe insula, aflandu-se la bordul unui vas de croaziera. In timp ce Lola este fericita ca in sfarsit viata lor s-a schimbat, Max gandeste o strategie de a fura diamantul.
    ×