x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Oprah: "Am o soră vitregă despre care nu ştiam că există!"

Oprah: "Am o soră vitregă despre care nu ştiam că există!"

24 Ian 2011   •   18:29
Oprah: "Am o soră vitregă despre care nu ştiam că există!"
Sursa foto: Fred Prouser/REUTERS
În cadrul celei mai recente ediţii a emisiunii sale, Oprah Winfrey a dezvăluit publicului că a edscoperit recent că are o soră vitregă de care nu a ştiut niciodată. Moderatoarea TV nu s-a rezumat doar la a face publică descoperirea ei, ci a şi adus-o în lumina reflectoarelor pe Patricia, sora care a fost dată spre adopţie pe când Oprah avea nouă ani. Pe atunci, Oprah locuia împreună cu tatăl său şinu a avut idee că mama sa a avut încă un copil. Potrivit lui Winfrey, mama acesteia a motivat că a dat-o pe Patricia spre adopţie deoarece nu avea posibilitatea financiară de a o întreţine. Ca o întorătură care provoacă destule confuzii, pe sora lui Oprah care a decedat în 2003 o chema tot Patricia şi locuia tot în Milwaukee, la fel ca Patricia descoperită decent de moderatoarea TV.

Nou descoperita soră vitregă a lui Oprah a descoperit legătura de rudenie când a încercat să îşi caute mama naturală în 2007. Din cauza unor motive neştiute de nimeni, ea nu s-a apropiat însă de Winfrey până  în luna noiembrie a anului trecut, când cele două s-au întâlnit de Ziua Recunoştinţei.

Pe lângă sora sa. Oprah a invitat-o în studioul de televiziune şi pe mama sa. Anul 2010 pare să fi fost unul plin de evenimente pentru Oprah. Anul trecut moderatoarea a anunţat că a ajuns la ultimul sezon al "Oprah Winfrey Show", cu norocosul număr 25. Apoi, moderatparea a trebuit să dezmintă zvonurile potrivit cărora între ea şi buna ei prietenă Gayle King ar fi o relaţie mai mult decât de pritenie. Apoi, Winfrey şi-a şocat fanii dezvăluind că a încercat să se sinucidă pe când avea doar 14 ani. Acum, ea a dezvluit publicului secretul surorii sale vitrge, după ce în cadrul ultimei emisiunii de la sfârşitul săptămânii trecute şi-a anunţat audienţa că are de scos la iveală un mare secret de familie în viitoarea emisiune.

×