x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Orice anonim îşi poate vinde memoriile. Important este să aibă o soră faimoasă!

Orice anonim îşi poate vinde memoriile. Important este să aibă o soră faimoasă!

de Ovidiu Ciutescu    |    13 Iun 2008   •   00:00
Orice anonim îşi poate vinde memoriile. Important este să aibă o soră faimoasă!

12:52 • Christopher Ciccone, fratele celebrei Madonna, îşi va publica memoriile într-o carte numită "Viaţa cu sora mea, Madonna". Volumul va fi distribuit începînd cu 15 iulie de către editura Simon and Schuster.

Christopher Ciccone, fratele celebrei Madonna, îşi va publica memoriile într-o carte numită "Viaţa cu sora mea, Madonna". Volumul va fi distribuit începînd cu 15 iulie de către editura Simon and Schuster.

BOOM. Reprezentanţii editurii sînt convinşi că publicarea memoriilor va reprezenta o adevărată lovitură pe piaţă, asta pentru că "memoria extraordinară a lui Ciccone este bazată pe cei 47 de ani în care a crescut şi muncit alături de sora sa - cea mai faimoasă femeie din lume". Ciccone, unul din cei cinci copii ai părinţilor Madonnei, a scris cartea împreună cu Wendy Leigh. Leigh a scris, de asemena, biografiile lui John F. Kennedy Jr, a prinţului Edward al Marii Britanii, a Lizei Minelli şi autobiografia "fantomă" a lui Zsa Zsa Gabor.Purtătoarea de cuvînt a Madonnei, Liz Rosenberg, nu a făcut nici un comentariu. Madonna, al cărei nume este Madonna Louise Ciccone, a debutat în 1982. Primul său album "Madonna", care include hituri ca "Holiday", "Borderline" şi "Lucky Star", au ajutat-o să devină una din cele mai bine vîndute artiste ale muzicii pop, cu peste 200 milioane albume vîndute la nivel mondial. Cartea va fi publicată pe 15 iulie, cu o lună înainte ca Madonna să împlinească 50 de ani.

×
Subiecte în articol: magazin