x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Owen Wilson se întoarce pe platourile de filmare, la şase luni de la tentativa de suicid

Owen Wilson se întoarce pe platourile de filmare, la şase luni de la tentativa de suicid

de Jurnalul National    |    20 Feb 2008   •   00:00

Actorul american Owen Wilson se întoarce pe platourile de filmare, la şase luni de la tentativa de suicid, urmând să joace în filmul "Marley &Me", alături de Jennifer Aniston, informează Corriere della Sera.





Actorul american Owen Wilson se întoarce pe platourile de filmare, la şase luni de la tentativa de suicid, urmând să joace în filmul "Marley &Me", alături de Jennifer Aniston, informează Corriere della Sera. Scenariul filmului se bazează pe un best seller scris de John Grogan, despre un cuplu căsătorit, care adoptă un pui de câine Labrador foarte agitat. La sfârşitul lui august 2007, Owen Wilson a încercat să se sinucidă din motive pe care nu le-a făcut publice. Starul a fost descoperit chiar de fratele său, actorul Luke Wilson. Potrivit presei locale, Wilson a fost transportat la spital după ce şi-a tăiat venele de la mâna stângă şi a luat o cantitate mare de pastile. Iniţial, s-a sugerat că Owen a fost victima unei supradoze de droguri, dar aceste informaţii au fost ulterior dezminţite de avocatul starului. Alte surse spun că actorul ar fi încercat să se sinucidă din cauza faptului că a fost părăsit de actriţa Kate Hudson, cu care a avut o relaţie timp de mai multe luni. Wilson este unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood şi s-a specializat în roluri de comedie.
În 2005, comedia "Spărgătorii de nunţi", în care actorul a apărut alături de Vince Vaughn, a obţinut încasări la nivel mondial de 285 de milioane de dolari. Wilson a mai apărut în filme precum "Starsky şi Hutch", "Zoolander Manechinul" şi "Doar tu şi eu. Al treilea e în plus!". În 2002, actorul a fost nominalizat la premiile Oscar pentru scenariul filmului "O familie genială/ The Royal Tenenbaums". Owen a avut şi un rol în acest film, alături de fratele său Luke Wilson şi prietenul său Ben Stiller.

×
Subiecte în articol: magazin wilson