x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pălăria,din nou la modă

Pălăria,din nou la modă

de Adriana V. Paduraru    |    18 Iul 2008   •   00:00

Boruri ample, culori deschise şi materiale naturale

Boruri ample, culori deschise şi materiale naturale


Cînd vine vorba despre pălării, anul acesta sloganul este "cu cît mai mare, cu atît mai bine". Creatorii de modă ne propun pentru sezonul cald pălării cu boruri ample, în culori deschise şi din materiale naturale. Doamnelor, chiar dacă nu sînteţi adeptele acestor accesorii, trebuie să vă gîndiţi şi la faptul că sînt foarte utile. O pălărie poate ascunde un păr rebel sau o coafură care nu vă mai avantajează, poate da o notă aparte unei ţinute, dar mai ales vă apără de soare.

Şi cum anul acesta se poartă orice, e foarte uşor să găsiţi o pălărie care să vă avantajeze. Puteţi opta pentru o pălărie Panama. Chiar dacă pînă acum acest tip de accesoriu era destinat mai mult bărbaţilor, în 2008 a devenit unisex. Cît priveşte culorile, se poartă bejul, kakiul, cafeniul sau maronul închis.

Dacă sînteţi o fire romantică, atunci o pălărie care să aibă aplicate petale de flori, o mică bijuterie sau o eşarfă în culori vii (roşu, galben, fuchsia) este tot ceea ce aveţi nevoie. Firile mai active pot opta pentru pălării "cowboy", fie că sînt din pai, din bumbac sau din pînză. Şi indiferent de personalitate, o pereche de ochelari supradimensionaţi completează un look desăvîrşit.


LENJERIE INTIMĂ ÎN LIBAN. O inedită prezentare de modă a avut loc în oraşul Byblos (la nord de Beirut). Mai multe manechine au defilat în lenjerie intimă şi în costume de baie pe un podium amplasat chiar pe plajă, spre deliciul privitorilor.


MODĂ POLITEHNISTĂ. Modelul din imagine prezintă o creaţie a designerului Jim Lam, în cadrul Săptămînii modei de la Hong Kong. Jin Lam nu este student la arte frumoase aşa cum, probabil, v-aţi închipui, ci la Politehnică. De altfel, mai mulţi studenţi politehnişti au ţinut să-şi trimită creaţiile la acest eveniment la care au participat peste 1.100 de designeri din 20 de ţări.


CATWALK PE PERON. Designerii Claes Iversen, Antoine Peters şi Percy Irasquin îşi prezintă creaţiile vestimentare în gara centrală din Amsterdam. Ei au ţinut să-şi prezinte astfel colecţiile în cadrul Săptămînii Modei din capitala Olandei.

×
Subiecte în articol: life & style