x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Paleoastronauţii

Paleoastronauţii

06 Iul 2007   •   00:00

O călătorie in universul celor mai ciudate şi misterioase fenomene

Au ajuns extratereştrii pe Terra acum mii de ani pentru a se amesteca in evoluţia şi in cultura umană? Seria de documentare "Real?" examinează dovezile pentru a discerne adevărul de ficţiune. Această serie incitantă continuă să investigheze căteva din cele mai durabile mistere şi fenomene ciudate ale lumii.

EVOLUŢIE. In episodul "Paleoastronauţi" se examinează aeronavele interstelare, monumentele misterioase şi laboratoarele futuristice de genetică. Unele voci susţin că acestea sunt ingredientele pentru ceva mult mai important - oamenii. Aceia care cred că extratereştrii au aterizat pe planeta noastră cu mii de ani in urmă pentru a interveni in evoluţia şi in cultura umană afirmă că dovezile in acest sens se află pretutindeni. De asemenea, documentarul porneşte o anchetă incitantă pentru a examina dovezile existente.

Info

SAVANA AFRICANĂ. Alpinistul şi aventurierul britanic Bear Grylls străbate globul, dezvăluind tehnici fundamentale de supravieţuire. Acum el străbate cămpiile Africii. Aflaţi cum să vă faceţi un adăpost, să prindeţi păsărele şi să vă deplasaţi prin vegetaţia deasă.

FEMELELE SĂLBATICE DIN VIRAMBA. După ani de cercetări,

intimităţile acestui grup de babuini condus de femele sunt dezvăluite in mod dramatic. De 25 de ani, aproape zilnic, trupa de babuini galbeni din Viramba a fost urmărită de oameni de ştiinţă, in cadrul unuia dintre cele mai complete proiecte de cercetare a primatelor derulate vreodată.

Rubrică realizată de Adriana V. Păduraru

×
Subiecte în articol: documentar