x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pangkor Laut – Monkey business

Pangkor Laut – Monkey business

22 Ian 2008   •   00:00
Pangkor Laut – Monkey business

În Pangkor Laut, o insulă mică din sudul Malayeziei, maimuţele s-au obişnuit cu invazia Omului.

În Pangkor Laut, o insulă mică din sudul Malayeziei, maimuţele s-au obişnuit cu invazia Omului.

Dacă laşi uşa vilei deschisă te poţi aştepta să le găseşti în casă încercând să-ţi poarte hainele. De multe ori deschid mini-barul şi se servesc. Deschid cutii de suc sau bere şi le beau netulburate, în relaxare. În linişte..

More pictures to come pe Bed for love – un site cu idei Tudor Chirilă

 

   

 

VAMA va canta, pentru prima data in acest an, miercuri, pe 23 ianuarie, incepand cu ora 21.00, in Becker Brau Live Music.

Tudor Chirila, Eugen Caminschi, Raul Kusak, Lucian (Clopo) Cioarga si Dan Opris va dau intalnire miercuri, pentru o seara incendiara, in care vor canta piese vechi si, mai ales, piese noi. "Bed for Love", "Pe sarma", Fotomodele" sunt doar cateva dintre titlurile pieselor de pe viitorul album, a caror interpretare in concertul de la Becker Brau Live Music ar putea transforma spectacolul intr-o avanpremiera a show-ului de lansare a noului album VAMA.


*Avem mare chef de cantare. In cluburi te simti cel mai aproape de public. Se naste un gen de intimitate de care ai nevoie mai ales cand prezinti piese noi. **Iar Vama are deja opt piese noi pe care le vom canta miercuri. Va fi un concert de vreo doua ore cu piese vechi si noi. Asa, ca sa incepem anul in forta. Avem multe de povestit si de cantat. Ne vedem miercuri!!! Be there!!! *
Tudor Chirila

×
Subiecte în articol: magazin