x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Parerea mea

Parerea mea

25 Noi 2004   •   00:00

26 noiembrie 2004
Click pentru a mari imaginea

O.be-he-hee!

Click pentru a mari imaginea
Auzi? Ti-ai pregatit dintii si gingiile pentru noapte? Le-ai dat cu pasta de dinti? Te-ai frecat si la ultimu’ molar? Si ti-ai periat limba? Limba e foarte importanta, vezi cum te porti cu ea. Bine, hai pa, noapte buna si mai vorbim maine, cand va trebui sa-ti pregatesti iar dintii si gingiile pentru o noua zi.

Nu de alta, da’ zilele trec repede si te pomenesti ca faci paispe luni si n-ai facut nimic cu viata ta. Stii si tu, nu mai e nevoie sa-ti spun io, cand ai paispe luni parca nu esti in firea ta... mergi de unu’ singur prin aer liber, fapt care-ti intareste sistemul imunitar. De parca n-ai sti... Da’ sper ca-ti mai aduci aminte. Cand cazi in zapada ti se lipeste absorbantu’ ala de fundulet si parca sa zici ca nu-ti convine sa simti rece.

De aceea, pentru tine si pentru cele paispe luni ale tale au fost create absorbantele astea. Au o mai mare putere de absorbtie decat absorbantele obisnuite (dar mai exista absorbante obisnuite??? Nu traim intr-o lume a absorbantelor nefiresti? A detergentilor incantatori? A sampoanelor multilateral dezvoltate?).

Mai mult, stii si tu cum trec lunile-astea... maine-poimaine te pomenesti ca schimbi pemparsii pe o.be-uri si atunci stai sa vezi problema: o sa vezi cum e, nu-ti mai spun eu, o sa ai mari probleme la introducere. Dar stai putin ca pentru asta a fost inventat un o.be special care e atat de matasos, c-o sa vezi si tu ca intra cat ai zice "o" sau "be". Sau o.be-he-heeee.

Da’ stai asa sa-ti zic o faza: bre, deci Fred o iubeste pe una Luisa, da’ nu-l lasa tac’su si ma-sa si l-a amenintat ca-l trimite departe, peste mari si tari, in timp ce Rodrigo are un secret pe care nu il spune nimanui si nen’tu Babau (asa-l cheama!) tot incearca sa-l traga de limba ca adica ce secret are, da’ Rodrigo nu si nu, nu vrea sa zica nimanui, el o iubeste-n taina pe Dulce (citeste "Dulse") si Dulse asta il iubeste si ea pe Rodrigo si odata stii ce-a facut? A visat ca se pupa cu Rodrigo si cand s-a trezit se tranteau geamurile din cauza vantului si-au zburat hartiile pe-acolo si Dulse a descoperit o scrisoare de la Rodrigo de mai demult in care-i spunea c-o pupa (ce duioooos!!!).

Si fi-sa lu’ Babau ii face ochi dulci lui Rodrigo. Asta se face in felul urmator: mai intai se amesteca untu’ cu zaharul, dupa care se adauga albusurile batute spuma, se adauga faina in ploaie si pe urma, la sfarsit de tot, iei doi ochi nici prea-prea, nici foarte-foarte si-i pui acolo. Ungi o tava cu unt si o presari cu faina ca sa nu se lipeasca si bagi ochii in cuptorul incins in prealabil. Dupa o juma’ de ora poti sa-i stingi focu’. Se serveste fierbinte.

CASUTA POSTALA
PARASCHIVA AVADANEI, IASI. Dorinta iti va putea fi indeplinita in curand. Postul Acasa o aduce in Romania pe actrita ta preferata: Gabi Spanic. Daca vrei sa o vezi in carne si oase, trimite un e-mail, pana la 1 decembrie (inclusiv), pe adresa pr@acasa.ro, lasa-ti datele de contact (nume, varsta, adresa si un numar de telefon).

RODICA PAUN, BUCURESTI. E cam devreme sa stim ce filme programeaza televiziunile in zilele de Craciun sau de Anul Nou. Posturile TV nu ne-au trimis inca grila de programe pentru perioada respectiva. Veti afla, cu siguranta, toate datele, in urmatoarele suplimente TV ale Jurnalului National.

MIHAELA AVRAM, BRASOV. Articole care au ca subiect principal teatrul exista in pagina "Cultura-Mass Media" a Jurnalului National. Luam in calcul si publicarea unor materiale in suplimentele TV, poate chiar in editiile de Craciun si de Revelion.

LUCIAN ONOFREI, BUCURESTI. Din pacate, Telesport nu este vizionat de foarte multe persoane. Acesta este motivul pentru care, deocamdata, nu publicam programele acestui post. Atunci cand canalul va avea un numar mai mare de abonati veti putea afla programul Telesport din suplimentul nostru.

MIRELA IVAN, TIMISOARA. Ne scrieti ca o "pasarica" v-a soptit despre un nou canal de filme. Nu sunteti departe de adevar. Din datele pe care le avem pana acum, se pare ca respectivul post va fi lansat in primul trimestru al anului urmator in Europa Centrala. Canalul de film va putea fi receptionat in Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Bulgaria si Romania. Mai multe amanunte veti afla la momentul potrivit in paginile Jurnalului National.

In continuare ne puteti adresa intrebari la: Piata Presei Libere nr. 1, corp D, etaj 8, Jurnalul National, cod 013701, Sector 1, Bucuresti sau pe adresa de e-mail suplimenttv@jurnalul.ro

RautaCIZME - Seba
Mai e putin si, din pacate, scapam de transmisiunile sportive. De Tata Puiu, iata, am si scapat. Fotbalul intra in vacanta, iar perlele sportivilor si comentatorilor vor disparea si ele.

Emil Gradinescu, de exemplu, a fost foarte afectat de catastrofa de la Erevan. "Scorul mi-a lasat un gust amar in gura", a spus pe post ilustrul comentator. Ca doar unde putea sa-i lase acel gust amar? In cizme? Poate de Mos Niculae...

La "Recursul etapei", Ionut Lupescu se dovedeste si el acelasi fin vorbitor, posesor de vorbe mestesugit combinate. Analizand aceeasi evolutie a baietilor lui Tata Puiu, Lupescu a concluzionat: "Am stagnat pe loc". Gresit, coane, in timp ce tu stagnai, baietii lui Tata Puiu chiar faceau un pas in spate si nu ne referim la o aparare in linie...

Nici Eurosport nu se lasa. "Saharova este foarte fluenta pe schiuri", auzim un comentator anonim. Fluenta in franceza sau engleza? Ca nu pricepem...

Daca nu stiati, Zero TV are si emisiune matinala. Si pentru ca celelalte nume erau date si toate (alea sau aia) trebuiau sa poarte un nume, i-au spus "Zori de zi". Acolo, in "Zori de zi", un el si o ea tot invita baieti cu manele, ca doar lectia e mai veche, si daca o face Teo, ei de ce n-ar incerca. "Stii si cantece din repertoriul international? Aveti astfel de piese?", intreaba el, incercand printr-o pirueta sa mai prinda si doi-trei telespectatori nedoritori de manele. "Da, cum sa nu. Avem. O sa cantam "Gara mica"". Pentru cei cu televizoarele alb-negru, va informam ca "Gara mica" este melodia internationala care se numeste "Hai vino iar in gara noastra mica", cantata de Gabrielle Le Dorobantu.
×