x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pasol na Siberia! – Parol. Vi se mareste!

Pasol na Siberia! – Parol. Vi se mareste!

30 Iul 2008   •   00:00

Pentru marire imbarcarea se face pe partea dreapta, fiti rabdatori, intelegatori si lasati angoasele gulagului, doar vi se mareste!



Pentru mărire îmbarcarea se face pe partea dreaptă, fiţi răbdători, înţelegători şi lăsaţi angoasele gulagului, doar vi se măreşte!

Coada e lung-a naibi. Timidă, încerc să colaborez direct, întru trecerea timpului, cu imaginea-silicon din faţa mea: buze, fund, sîni şi ce s-o mai fi ambalat în ea la niveluri de o mai mare discreţie. "Dvs… Tot pentru  mărire?". Simt privirea lunecînd suspicios peste imaginea mea. Încercînd să elimin neîncrederea, plusez cu zîmbetul proaspăt renovat stomatologic şi fîlfîi genele elogate generos peste lentilele estetice, cu statut de ochi, de culoare cameleonică şi scot la bătaie, a la Leana, statutul genţii de firmă, blestemînd faptul că nenorocita de menajeră a manifestat proasta iniţiativă de a-scoate etichetele ţoalelor. Scanează, recepţionează, compilează, rumegă şi dă verdictul. "Deah!". "Nu-ţi e teamă?", solicit disperată încurajare din partea imaginii în eliminarea temeririlor proprii. "Neah!. E a doua oară". Mă dau mai aproape, deşi stilul lapidar în care consimte să-şi descleşteze fălcile mă incomodează mai rău decît pantofii (cu două numere mai mici). Decid să suscit partizanatul feminist, aruncînd cu o privire spre coada de alături, cea de mărire a penisurilor, revars sarcasm. "Săracii, mai bine s-ar scapa de tot de-o grijă". Aş fi putut s-adaug "… Cum am făcut eu", dar e momentul tatonării, nu al confidenţelor. Gura ei se deschide într-un rînjet, amplificat masticator de îndeletnicirea cu guma de mestecat şi evidenţiat de piercing-ul strălucitor din buza inferioară. Urmează destinderea verbală, o avalanşă de informaţii anatomice şi tehnice din care reţin frînturi de consoane ce le îmbin de-a valma: spargere, oase, fierăstrău, şuruburi, durere, pereţi... Concluzionează. "Da', se merită bei! Am venit pentru încă opt". Mintea mea înceată dă semne de gripare evidentă, derapînd în tot soiul de supoziţii. Dacă opt e un accesoriu atît de greu de dobîndit, oare chiar merită efortul, chinul? Nu doar visele mele se simt deşirate. Reciprocul trecerii către fiinţă, către ceea ce am fost, e chiar un calvar. Şi corpul o curbează spre o stare de leşin, singură ca opţiune de ieşire din criză. Mă clatin uşor balansîndu-mă în afara rîndului. Două braţe mă susţin şi-mi reasigură statutul speciei, biped. "V-aţi rătăcit? Rîndul pentru clinica de mărirea IQ-ului este cel din stînga!"

E doar un exerciţiu de imaginaţie. Nu din misoginism am ales a fi un caracter feminin, statistic vorbind sexu' frumos e predominant în statisticile referitoare la operaţiunile de reconfigurare a aspectului fizic. deşi nici metrosexualitatea nu poate fi nici ea considerată a fi delăsătoare în domeniu.
Am dat cu ochii de-o minunată ştire în care sîntem informaţi că există, pe undeva prin Siberia, o clinică de mărire a lungimii picioarelor. Doritorii de înălţare pe catalige se supun unui procedeu extrem de dureros, ce presupune ruperea oaselor în mai multe locuri şi fixarea lor în şuruburi. Da' e o cale de a privi lumea de sus, nu? O cale la care au subscris pînă acum peste 10,000 de persoane cotizînd cu abnegaţie sume cuprinse între 25.000 şi 94.000 de euro.
Specia umană e dornică de schimbare, se simte din ce în ce mai puţin comod în atributele cărnii şi oaselor cu care a fost înzestrată genetic. E gata de orice sacrificiu pentru a obţine noi atribute de imagine. Aşa cum se prefigureză că limba viitorului va fi cu siguranţă engleza, vorbită prost, nu-i prea prea cinică supoziţia că antropometria umană va fi în scurt timp cioplită şi şlefuită pre gustul utilizatorului, de durată temporară, doar pînă cînd şi imortalitatea va fi şi ea la degetul mic. Cursa a început, măriri, micşorări, implanturi, infiltraţii. Cursa e acerbă şi transformarea noastra din fiinţe în imagini oferte spre vizualizare celorlalţi e ireversibilă. N-aveam cum să fim egali în comunism, ne va atinge cu siguranţă şablonul egalitarismul aspectului personal.

Spiritul meu întreprinzător mustăceşte la temelia unei clinici, local sau chiar şi în Siberia daca e mai de "bonton", care să ofere măriri de bun simţ, implanturi de cultură generală, inflitraţii de respect pentru mediu, micşorări de decadenţă, ignoranţă, superficialitate… Falimentar!

×
Subiecte în articol: magazin