x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pe aripile adolescenţei

Pe aripile adolescenţei

de Raluca Grintescu    |    06 Iun 2008   •   00:00

La doar 20 de ani, Oana Tache, pe care o ştim cu toţii de cînd era puştoaică la Abracadabra şi mai apoi la Şcoala Vedetelor, este în continuă ascensiune şi nu duce lipsă de adrenalină.

Oana Tache, VJ-iţa de la MTV, a scris povestea unei trupe rock


La doar 20 de ani, Oana Tache, pe care o ştim cu toţii de cînd era puştoaică la Abracadabra şi mai apoi la Şcoala Vedetelor, este în continuă ascensiune şi nu duce lipsă de adrenalină. Totuşi, cele două job-uri – prezentatoare Dance Floor Chart la MTV şi “deschizătoare de party-uri” la Party Guide ProFM – merg mînă în mînă, întrucît ambele implică o pasiune comună: muzica de club. Ce tînăr îşi poate dori mai mult decît să fie VJ şi DJ în acelaşi timp? Nu uită însă nici de facultate, pe care o onorează în limita timpului disponibil şi graţie profesorilor înţelegători.


SURPRINZ
ĂTOARE. Fiind angrenată în procesul “artistic”, crescînd practic o dată cu televiziunea, nu a resimţit foarte tare schimbările din viaţa ei. A ales să facă ce ştie şi ce o reprezintă cel mai bine. Radioul rămîne însă prima iubire. Nu are trac în faţa camerelor de filmat. Se simte în largul ei. N-a avut emoţii nici cînd a jucat alături de Adela Popescu în filmul “Prea tîrziu”, regăsindu-şi, aşa cum susţine ea, “talente pe care le credea uitate”. Şi dacă tot sîntem la capitolul “magna cum laude”, să nu neglijăm nici proiectele proprii. Care sunt? De pildă, primul pe listă este un proiect muzical. “Visul de a avea şi un proiect muzical propriu a prins contur o dată cu Şcoala Vedetelor. Îmi place să surprind, aşa că nu ar trebui să vă mire dacă, ipotetic vorbind, într-o săptămînă sau o lună m-aţi vedea cîntînd. Stilul pe care l-aş aborda acum este în strînsă legătură cu ceea ce fac la MTV şi ProFM: muzica dance”, se confesează Oana, care este şi autoarea unei cărţi aflate pe punctul de a fi lansată la apă... sau, mai bine-zis, pe rafturile librăriilor. “Pe aripile adolescenţei” învăluie povestea unei trupe rock care ajunge să cunoască succesul, dar şi reversul medaliei.

Chiar dacă toate proiectele pe care şi le-a dorit pînă acum au prins viaţă, în showbiz-ul românesc este imposibil să nu ai de trecut şi anumite obstacole. “Cel mai dificil este să te loveşti de interpretările greşite ale situaţiilor. Important este să ai răbdare şi să fi sigur că vei reuşi pînă la urmă”, spune gazda Party Guide. Şi-ar dori să fie pro­du­cătoarea unei emisiuni pentru tineri. Spune Oana, un panel-show – combinaţia perfectă dintre divertisment şi talk-show. Pînă atunci însă îi dorim VJ-iţei să-şi ţină “aripile” cît mai sus.

 

Senzaţii tari

Fire rebelă, Oanei îi place la ne­bunie să simtă cum îi creşte pulsul, să guşte adre­nalina, aşa că de fiecare dată cînd are ocazia îşi testează limitele. Aviaţia sportivă este unul din hobby-urile sale, la care se adaugă în aceeaşi măsură alpinismul, snowboard-ul, plimbările cu ATV-ul sau cu motocicletele. Şi-ar dori să aibă timp să termine şi cea de-a doua carte la care lucrează, dar, mai mult, şi-ar dori un admirator secret care să nu-şi dezvăluie identitatea.

×
Subiecte în articol: vedete