x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Penelope Cruz, nevoită să poarte un costum de..."rahat"

Penelope Cruz, nevoită să poarte un costum de..."rahat"

10 Mai 2011   •   15:16
Penelope Cruz, nevoită să poarte un costum de..."rahat"

Penelope Cruz a fost nevoită să poarte un costum de „rahat” inspirat de un personaj de desene animate, pentru cp a pierdut un pariu cu Johnny Depp. Actriţa a trebuit să se costumeze în  „Mr. Hankey the Christmas Poo”, personaj din popularul serial de animaţie “South Park”.

“Trebuie să fii foarte atent cu Johnny Depp, deoarece îi place să tachineze oamenii şi face asta exact când te aştepţi cel mai puţin”, a povestit Penelope, citată de showbizspy.com. “Johnny şi cu mine suntem fani ai personajului Mr. Hankey the Christmas Poo. Este absurd dar foarte amuzant. Johnny a făcut costumul ăsta pentru mine, pe care a trebuit să-l port pe platou după ce am pierdut un pariu cu el”, a mai explicat actriţa, spunând că Johnny Depp s-a tăvălit pe jos de râs şi i-a făcut o mie de poze. “Sper să nu iasă la lumină, însă acum, că am povestit de ele, mai mult ca sigur că o să apară pe undeva”, a mai adăugat Penelope amuzată.

Johnny Depp şi Penelope Cruz sunt prieteni de mai bine de zece ani, ei întâlnindu-se pentru prima dată pe platoul de filmare al producţiei “Blow”. “Când am venit în America, ştiam doar două propoziţii în engleză. Prima era «Ce faci?», iar ce-a de-a doua era «Vreau să lucrez cu Johnny Depp»”, a povestit cu umor Penelope, adăugând ilar că, după prima colaborare cu Depp a învăţat o propoziţie nouă, “Vreau să lucrez cu Johnny Depp din nou!!!” 

×