x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pierdut virginitate. Pac la Libertatea cu ea!

Pierdut virginitate. Pac la Libertatea cu ea!

08 Feb 2008   •   00:00
Pierdut virginitate. Pac la Libertatea cu ea!

Rugăm pe această cale forurile din domeniu să se aplece milostiv asupra evenimentului şi să le de-a naibii pierderea în urmărire generală, că poate dispar şi astea şi se trezeşte nestăvilitul 0TVl, şi vă spun sincer, în viaţa asta eu vreau să mai şi dorm! • bonus: VIDEO GAME cu fata dupe no. 5

Distruso, mi-am zis! Uite, tu te-ai descotorosit de portofel şi implicit de banii de coşniţă, pe cine ştie unde, prin modul nesăbuit în care-ţi ordonezi geanta. Da' uite ce pierde lumea, şi nu oricum, ci în public, ci chiar pe prima pagină din Libertatea –ziarul prim al Revoluţiei române. E un anunţ umanitar..Starurile porno, n-o să fac acum un expozeu detaliat al tuturor rangurilor nobiliare în domeniu, ştiţi că fiecare e gratulat cu titulatura meritată, şi-au pierdut virginitatea. Rugăm pe această cale forurile din domeniu să se aplece milostiv asupra evenimentului şi să le "de-a naibii" pierderea în urmărire generală, că poate dispar şi astea şi se trezeşte nestăvilitul 0TV, şi vă spun sincer, în viaţa asta eu vreau să mai şi dorm! Că nu-mi sare nimeni cu sponsorizarea-n buzunare, să-mi pot demobiliza pungile incercanate sub ochi d-atata Lăzăruş pe sticla! Mâncă-l mama cum se îmbătoşează şi învârtoşează el în discuţii....Păcat că şi-a luat Lamborghini, io-l; vedem p-un cal alb, s-asorteze helăncile-alea pe gât.


Un nume, o poză, o trăire, o experienţa. Uşile se deschid. Larg, că doar urmează dezvaluiri menite a oferi saţietate deplină gustului consumatorului de presă.. Apare, învingându-şi timiditatea, in retrăirea clipelor de vârsta mai fragedă. O cunoşti, după vorbă, după port. Cea mai Plugaru Alina a ziarelor româneşti. Balul e deschis!
"Mi-am pierdut virginitatea pe masa din bucătărie", zice ea, "inedit", zice tot ea. Mă împotrivesc. Iineditul pierzaniei îmi face bătături la logică. Fato, sigur ai căutat bine? Te-ai uitat după sticla de ulei? In frigider căutaşi? Da' când ai închis punga de făină eşti sigură ca nu s-a strecurat parşiv acolo-şa?
După căutari de speţă culturală, sufăr la rându-mi pierderi, de memorie. Oare o fi fost misogin domnul care a elaborat maxima cu femeia doamnă-n societate, gospodină în bucătărie şi amantă în pat? Sigur că, citată fiind zilnic de presă, Alinuţa ştie ceva mai multe decât noi, d-a amestecat borcanele şi i-a dat cu virgulă taman în bucătărie, in apropierea clipelor când în buchetul vieţii se strângeau 16 trandafiraşi roz, roz ,roz. (premoniţie a icşi-lor ce-i definesc alegerea facută pe tarlaua câmpul muncii în contemporaneitate)

Si d-abia pleca Alina... Ce de freamăt, ce de zbucium ...ce de corp - zice răutăcios Mircea Badea cu gura presei!. Ne "andreşan". Rapid. Cu Laura. Ca-n filme. Aşa se zice la gazetă că stau lucrurile în cazul următoarei pierderi mărturisite în stilul scurt pe doi, zi de zi, libertin. Bine că a pus mâna p-o cinematecă de bună factură, educativă, aşa, pentru tineret. Vă dati seama ce-ar fi ieşit dacă săraca fată s-ar fi dedat la urmărirea de filmografie cu rol cultural neglijabil, Anna Karenina, sau, Doamne fereşte, Război şi pace? Nu mai spun d-un Psycho, că mă ia cu Vertigo, şi va las neinformaţi pe ziua de azi si nu mai aflaţi din vorbele mele, cu cuvintele ei că "eu eram o puştoaică, el un domn"..


Spectacolul continuă. Si viaţa la fel. Valea la cosmetică! Că mi-au sarit ochii p-un alt corp, de literă, dintr-un ziar ce concurează cu succes Libertatea în domeniul apariţiilor "plugare". "Acceptă-ţi imperfecţiunile – eşti frumoasă oricum" zic ei, da' se dezlanţuie mult prea brutal pentru ca frumuseţea mea interioară să poată s-o edifice, doar printr-un efort conceptual pe cea exterioară. "Observă cu câtă grijă şi dragoste îţi tratezi pisica, căţelul sau animalul tău preferat sî gândeşte-te că şi corpul tău are nevoie să fie tratat în acelaşi fel, are nevoie de iubire şi aceasta iubire vine în primul rând de la tine." Animalul meu preferat e iguana, asta nu înseamnă că o să-mi iubesc zbârciturile la fel ca, si ea. Mă rog, ast-am înteles io din ce zice promtoarea-jurnalist de echilibru interior femeiesc.

 


"Numai în articolele mele de mâine puteţi citi ce-au scris "ziarele" de ieri"

 

 

×
Subiecte în articol: magazin