x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pisici! Anda, la New York

Pisici! Anda, la New York

de Dana Andronie    |    01 Apr 2011   •   18:04
Pisici! Anda, la New York

159292-44-45-2.jpg„Mişcă-ţi (...) şi mergi să faci singură nişte bani”. Cu acest refren se lansa Anda Adam chiar în postul Paştelui, în urmă cu doi ani. Ei bine, diva se mişcă... şi face bani. Se va da în spectacol luna viitoare şi la New York. Parol!

Piesele Andei Adam ocupă poziţii de top de la Moscova până la Paris. Dacă e talentată...
Săptămâna trecută, hitul „Show me” a prins prima poziţie la Radio1 Dubai. Gata, Anda Adam şi-a luat zborul peste mări şi ţări! Este apreciată în localurile de peste Ocean, ea fiind invitată să cânte în luna aprilie într-unul din cluburile care dictează sound-ul la nivel internaţional. Cele cinci săli de spectacole ale clubului adună în fiecare noapte peste 3.000 de spectatori. Pe acele scene au urcat Lady Gaga, Snoop Dogg, Royksopp, La Roux, Adele, Trentemoller, Arctic Monkeys, Chemical Romance sau Florence and the Machine. Doar Anda Adam mai lipsea de acolo, vă daţi seama...
La spectacolul de la New York, cântăreaţa nu se prezintă singură, va fi însoţită de dansatorii de culoare ce au încins spiritele la Katy Perry, Chris Brown sau Keri Hilson.

Şi cum vrabia mălai visează, Anda anunţă, prin PR, că va avea parte de o vară fierbinte. Ea s-ar afla în tratative pentru un turneu prin capitalele muzicii de club, respectiv Florida şi Miami. Vom vedea ce va ieşi. Până una-alta, Anda se poate lăuda că în luna februarie a cântat în Baku (Azerbaidjan) la Buta Palace, pe unde au trecut şi 50 Cent, G-Unit, Akon etc. Bineînţeles că artista mioritică a trebuit să se facă remarcată într-un fel. Ea şi-a făcut apariţia ţinând în lesă două dansatoare lascive, ce purtau mască de pisică şi costume mulate din latex. De mare angajament, mă rog, agaţament! Mârrrr...  Cariera cere sacrificii. Anda e tare ocupată cu pisicile, cu cântările, iar de căsnicie nici vorbă! La ce-i trebuie măritiş? „Cu un astfel de subiect nu poţi să te joci - spune solista. Trebuie să îţi faci timp, să fii convins că eşti pregătit. Ca să faci nuntă şi copii trebuie să ai timp. Eu nu am. O să am şi copii. În cazul altora... nu ştiu, mă gândesc că ele au ceva ajutor, mame, soacre, o soră... Eu sunt mai singurică. Mama e în America, tata e în Australia, soră nu am, fratele e tot în Australia”.

Anda Adam se bucură de succes, iar Victor Slav nu are decât să se bucure şi el pe lângă ea, dar fără acte în regulă. După ce găina nu va mai cânta, poate că va începe cocoşul să facă show. Orice e posibil!

×
Subiecte în articol: films 4 fun