x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Predictii astrale si sfaturi pentru 2005

Predictii astrale si sfaturi pentru 2005

28 Dec 2004   •   00:00

HOROSCOP
La final de an, va oferim predictiile astrale pe 2005, furnizate de site-ul www.eva.ro. Urmeaza in numerele viitoare ale suplimentului predictiile detaliate pe categoriile: "sanatate", "casa, "dragoste si viata sociala", "finante si cariera", "imbunatatiri in plan personal".

Capricorn - 21.12 - 19.01

2004 a fost un an destul de activ din punct de vedere social. Cariera si statutul profesional te vor preocupa si in 2005. Toti cei care nu s-au casatorit in ultimii doi ani inca mai au oportunitatea de a o face in prima parte a anului 2005. Dupa 16 iulie, accentul se va pune pe transformarea personala, reinventarea propriei persoane, aprofundarea psihologiei, a vietilor trecute, a vietii de dupa moarte si a altor lucruri de genul acesta. Cu cat vei inainta in 2005, cu atat vei pune un mai mare accent pe viata sociala. Situatia financiara va continua sa te preocupe si in 2005. Dupa data de 16 iulie se pare ca te vei implica mai mult in a-i ajuta pe ceilalti sa prospere si de a incheia parteneriate. Interesul tau fata de spiritualitate, activitati caritabile si filantropice va continua sa se manifeste si in 2005.

Varsator - 20.01 - 18.02

Anul trecut pare sa fi fost unul fericit pentru tine. A existat o imbunatatire a situatiei financiare cu siguranta, dar cele mai importante au fost evolutiile intelectuale si spirituale. Acest proces va continua si in 2005. Chiar daca inca nu intelegi semnificatia experientelor tale spirituale, exista un program bine definit, un plan si un scop precis in spatele acestora. Schimbari in bine se vor produce si in privinta sanatatii si a vietii sociale, precum si in plan familial. Modalitatile prin care vei putea obtine cele mai mari satisfactii in 2005 vor fi religia, filosofia, invatamantul superior si calatoriile. Cele mai importante preocupari ale anului care va urma vor fi corpul, imaginea, finantele, sanatatea si munca.

Pesti - 19.02 - 20.03

Pentru Pesti anul 2004 a reprezentat depasirea limitelor obisnuite in domeniul spiritual. Iar in urmatorii ani, incepand cu 2005, se prevad noi si noi orizonturi spirituale. De aceea le va fi si foarte greu sa se mentina cu picioarele pe pamant. Dorinta de libertate ii va conduce pe tineri catre unele aventuri foarte interesante, iar varstnicii vor face tot ce si-au dorit si n-au putut realiza pana acum. Sanatatea se mentine in limite bune, iar de bani nu veti duce lipsa. Mai mult, dupa 26 octombrie, cand Jupiter se va muta sub semnul Scorpionului, se anunta chiar imbunatatirea acestui aspect. In 2005, pe primul loc vor fi reinventarea personala, imaginea, distractia, creativitatea, iar sanatatea si munca trec pe locul doi, in a doua parte a anului.

Berbec - 21.03 - 20.04

Ultimii doi ani au fost plini de diverse incercari. Chiar daca va trebui sa faci fata in mare parte acelorasi incercari grele si in 2005, cea mai dificila parte a acestora a fost depistata. Aceleasi lucruri care s-au dovedit extrem de stresante pentru tine acum isi vor arata meritele - va fi un adevarat miracol. La fel ca si anul trecut, 2005 este un an in care vei progresa in ceea ce priveste autocunoasterea si intelegerea psihologica a propriei persoane. Situatia financiara nu a fost o prioritate importanta in 2004 si nu va fi nici in 2005. Pe langa casa, familie, probleme afective, alte preocupari generale care te vor marca in 2005 vor fi finantele, religia, studiile superioare, calatoriile, prieteniile si activitatile de grup.

Taur - 21.04 - 21.05

Anul trecut a fost unul destul de fericit. A existat o mare concentrare asupra muncii si carierei si asta se va petrece si-n 2005. Insa vor aparea si unele schimbari importante. Succesul profesional va aduce necazuri acasa si in viata familiala. Dragostea nu a fost o prioritate in 2004, dar acest lucru se va schimba in 2005. Pe 26 octombrie, Jupiter va initia un ciclu prosper al vietii sociale. In problemele profesionale, multi dintre voi vor face mari progrese. Vei avea capacitatea sa-ti gasesti profesiunea visurilor tale si locul ideal de munca. Cariera si dragostea vor fi, poate, cele mai fericite aspecte din viata ta in anul care urmeaza. Sanatatea va fi buna pentru cea mai mare parte a anului urmator.

Gemeni - 22.05 - 21.06

Schimbarile importante si bruste ale sanatatii au ramas principala tema si pentru anul care va urma si pentru multi ani de acum inainte. Catalizatorul tuturor acestor schimbari a fost cariera, care a devenit din ce in ce mai dinamica si incitanta. Sanatatea incepe sa se imbunatateasca simtitor in 2005. Jupiter in cea de-a 5-a casa pentru cea mai mare parte a anului viitor, genereaza un 2005 plin de bucurii. Femeile care se afla la varsta la care pot avea copii vor fi mult mai fertile in aceasta perioada. Si barbatii, de asemenea, vor arata un interes mai mare fata de copii. Relatiile sociale au fost excelente in ultimii ani, insa acum lucrurile se vor imbunatati si in acest domeniu. Dragostea va fi cu mult mai importanta, asa cum nu s-a mai intamplat de ani buni. Situatia financiara va fi mai putin stresanta acum.

Rac - 22.06 - 22.07

Ai avut parte numai de dragoste si iubire, numai ca, pe parcurs, te-ai lamurit ca o casatorie inseamna si responsabilitati. Iar asta ti-a cam dat peste cap nivelul obisnuit de energie. Dar nu-i nimic, pentru ca in 2005 iti revii. Jupiter renunta la aspectele stresante si iti aduce mai multa armonie. Sanatatea si virilitatea sunt pe cale de-a se imbunatati. Cele mai importante preocupari pentru anul urmator vor fi: corpul, propria persoana, imaginea personala si placerile personale. Modalitatile prin care vei putea obtine cele mai mari satisfactii in anul care va urma sunt: casa, familia, problemele domestice si psihologice.

Leu - 23.07 - 22.08

De iubire in 2005 cu siguranta n-o sa duci lipsa! Dar asta nu inseamna ca nu se-arata la orizont si niste drame sau posibile dezamagiri. Linistea si stabilitatea incep sa se manifeste abia dupa 16 iulie, cand planeta Saturn se va muta sub semnul tau. Ce trebuie sa schimbi in 2005? Sa-nveti sa-ti asumi responsabilitati si, foarte important, sa stii sa nu-ti irosesti energia. Anul 2005 e dominat in mare masura de activitatile profesionale. Pana pe data de 16 iulie, principalele preocupari sunt cele de ordin spiritual, comunicarea si activitatile de ordin intelectual se manifesta pana pe 26 octombrie, iar dupa aceasta data importante devin cariera, casa si familia.

Fecioara - 23.08 - 22.09

Ultimii doi ani au initiat o perioada de schimbari dramatice si pe termen lung in viata ta. Aceasta tendinta va continua in 2005, ba chiar se va accentua. Ai parte de foarte multe surprize, orice vis poate deveni realitate. Anul trecut ai cunoscut o imbunatatire a situatiei financiare. Aceasta tendinta va continua si in anul 2005. Dragostea a fost un domeniu instabil in 2004, iar acest lucru nu va cunoaste schimbari majore pentru anul care urmeaza. Se pare insa ca cea mai mare parte a Fecioarelor se bucura de aceasta instabilitate, deoarece ea le ofera si foarte multa libertate si oportunitati interesante. Religia, educatia, calatoriile in strainatate sunt tot atatea lucruri pe care le vei dezbate si/sau pune in practica.

Balanta - 23.09 - 22.10

Anul care a trecut a fost unul dulce-amarui. Scopul acestei alternari a fost sa te maturizeze. Acest proces va continua sa te marcheze si in prima jumatate a anului 2005, iar apoi va disparea. Starea de sanatate se va imbunatati simtitor, Saturn debarasandu-se de aspectele aducatoare de stres. Dragostea a fost mai mult sau mai putin statica in 2004, dar cele doua eclipse din cea de-a 7-a casa a ta care vor avea loc in 2005 indica faptul ca vor avea loc mari schimbari in acest domeniu. Cele mai importante preocupari ale anului care urmeaza vor fi corpul, imaginea si propria infatisare inainte de 26 octombrie. Finantele, dupa 26 octombrie, comunicarea si preocuparile intelectuale, copiii, creativitatea, distractia, speculatiile, activitatile placute, cariera, sanatatea si munca pana pe 16 iulie, iar relatiile de prietenie si activitatile in grup, dupa 16 iulie. De aici vei obtine si cele mai mari satisfactii.

Scorpion - 23.10 - 21.11

In 2005 Universul te va limita in anumite privinte, insa cu siguranta te va ajuta sa-ti dezvolti alte aspecte ale vietii. In unele momente vei fi epuizat(a), iar in altele vei clocoti de entuziasm. Cea mai importanta provocare a anului 2005 va fi incercarea de a separa obligatiile profesionale de timpul liber, in incercarea de a mari atentia acordata celui din urma. Sanatatea va fi amestecata anul acesta. Ambitiile si provocarile profesionale, obligatiile carierei tale vor fi principala problema. Modalitatile prin care poti obtine cele mai mari satisfactii in anul urmator sunt: sanatatea, munca si spiritualitatea.

Sagetator - 22.11 - 20.12

In anul 2005 va continua si ascensiunea in domeniul financiar care a inceput sa se manifeste inca din 2004. Sagetatorii trebuie sa se astepte la multe experiente inexplicabile si la coincidente. De asemenea, vor beneficia de unele revelatii spirituale. Cele mai importante preocupari in anul care urmeaza vor fi: prieteniile si activitatile de grup, pana la data de 26 octombrie, si spiritualitatea dupa aceasta data. Modalitatile de a obtine maxime satisfactii in anul care urmeaza sunt: activitatile de grup, spiritualitatea, copiii, creativitatea, distractiile si speculatiile.
×
Subiecte în articol: anul anului importante mari continuă sanatatea