x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Prefectura Bucureşti ar putea renunţa la procesul pentru Parcul Bordei

Prefectura Bucureşti ar putea renunţa la procesul pentru Parcul Bordei

de Ovidiu Ciutescu    |    06 Iun 2008   •   00:00
Prefectura Bucureşti ar putea renunţa la procesul pentru Parcul Bordei

11:18 • Procesul dintre Prefectura Bucureşti şi Consiliul General al Municipiului Bucureşti s-ar putea încheia foarte repede. Prefectura ar putea renunţa la procesul intentat pentru parcul Bordei, dacă se va demonstra intrarea în vigoare a hotărîrii prin care parcul a intrat în proprietatea publică a Capitalei.

Procesul dintre Prefectura Bucureşti şi Consiliul General al Municipiului Bucureşti s-ar putea încheia foarte repede. Prefectura ar putea renunţa la procesul intentat pentru parcul Bordei, dacă se va demonstra intrarea în vigoare a hotărîrii prin care parcul a intrat în proprietatea publică a Capitalei.

LITIGIU. Instanţa de judecată a admis vineri introducerea în cauză a lui Costică Costanda şi a dispus emiterea unei adrese către CGMB pentru a depune hotărîrea din 25 martie, prin care 28.500 mp din parcul Bordei intră în proprietatea publică a Capitalei şi nu mai pot fi înstrăinaţi. Mihai Florea, avocatul Prefecturii, a arătat că este posibil ca instituţia pe care o reprezintă să nu mai aibă interes în prezenta cauză, dacă se adevereşte că hotărîrea a fost aprobată. Magistraţii Tribunalului Bucureşti vor relua procesul în data de 5 septembrie.

×
Subiecte în articol: magazin