x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Premiile VIP

Premiile VIP

25 Iul 2008   •   00:00

Vedete, oameni de afaceri şi politicieni au răspuns invitaţiei de a participa la gala lunară a premiilor revistei VIP, desfăşurată săptămîna trecută la piscina clubului Daimon.



Vedete, oameni de afaceri şi politicieni au răspuns invitaţiei de a participa la gala lunară a premiilor revistei VIP, desfăşurată săptămîna trecută la piscina clubului Daimon.

Printre cîştigătorii acestei ediţii s-au numărat Andra (secţiunea Muzică), "’Neatza cu Răzvan şi Dani" (Divertisment), Mihai Chirilov, directorul TIFF (Film), iar omul lunii a fost declarat Costel Busuioc. Amalia Enache şi Cristian Leonte au primit distincţia oferită Ştirilor Pro TV la secţiunea Televiziune. (A.V.P.)

INEDIT. Dacă pînă nu de mult Cristian Brancu era prezentatorul evenimentului, de această dată el a urcat pe scenă, alături de Oana Turcu, în calitate de premianţi pentru "Confidenţial"


Casă de piatră

Colega noastră Oana-Maria (Bîltoc) s-a cununat religios, sîmbătă 19 iulie, la biserica Sfîntul Nicolae din Bucureşti, cu alesul inimii, Ioan-Emanuel (Corbu). Le dorim o viaţă frumoasă împreună!


Papuşa Cleopatra

După succesul înregistrat pe plan muzical, micuţa Cleopatra Stratan e din nou în vogă. De această dată cu o păpuşă făcută după chipul şi asemănarea ei de către una dintre cele mai mari fabrici de jucării din Spania.

Lansarea în România a păpuşii a avut loc la sfîrşitul săptămînii trecute în mai multe magazine din Bucureşti. Sute de fetiţe, unele dintre ele îmbrăcate precum idolul lor, au luat cu asalt standurile chiar dacă preţul păpuşii ajunge la 100 de lei. Cleo i-a mai anunţat că în septembrie va lansa un nou album: "La vîrsta de 4 ani". (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: party time