x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Prezentare de modă canină

Prezentare de modă canină

de Roxana Ioana Ancuta    |    30 Noi 2007   •   00:00
Prezentare de modă canină
Sursa foto: CARL DE SOUZA/

Ritchie, un patruped fancy, nici nu realizează faptul că poartă la găt o zgardă in valoare de 500 de mii de lire sterline.

Ritchie, un patruped fancy, nici nu realizează faptul că poartă la găt o zgardă in valoare de 500 de mii de lire sterline. Poza a fost făcută ieri in timpul unei prezentări de modă organizată de magazinul Harrods, Londra. Zgarda colier este impodobită cu mai multe diamante, avănd in centru un os confecţionat din aur. Podoaba canină a fost realizată de bijutierul Stephen Webster pentru un show de modă canină.

Nu-şi mai revineBritney Spears s-a dat in stambă

Căntăreaţa americană este din nou in centrul unui scandal. Aflăndu-se intr-un magazin de lenjerie şi jucării erotice din Los Angeles, Britney Spears i-a şocat pe angajaţi după ce şi-a ieşit din fire şi s-a dezbrăcat in faţa acestora. Spears intenţiona să probeze mai multe costume provocatoare, dar in momentul in care a fost informată că probarea articolelor nu este permisă, ea s-a infuriat şi a inceput să-i jignească pe aceştia. "Părea foarte nervoasă. Işi ieşise din minţi", spune unul dintre ei, adăugănd mai apoi că solista şi-a smuls lenjeria intimă de pe ea şi a probat, in mijlocul magazinului, un şort masculin.

Insarcinată - Christina Aguilera a pozat nud

Christina Aguilera (26 de ani) a pozat nud pentru ediţia din ianuarie 2008 a revistei americane Marie Claire. Fotografiile sunt realizate in stilul celor care au avut-o ca protagonistă pe Demi Moore, pe cănd aceasta era insărcinată, şi care au apărut in 1991 Vanity Fair. Aguilera a dezvăluit că sarcina a fost o surpriză pentru ea şi pentru soţul său, producătorul muzical Jordan Bratman. Pentru că a descoperit că este insărcinată cu o lună inainte de incheierea celui mai recent turneu al său, căntăreaţa a purtat pe scenă un aparat de monitorizare cardiacă pentru a-şi proteja copilul.

In scop caritabil - Farfurii pictate cu sănii

Mai multe femei dintr-o mică localitate britanică au pus in vănzare farfurii pictate cu propriii săni, in scop caritabil. Potrivit site-ului Ananova, "artistele" din Durham işi acoperă sănii cu vopsea şi ii lipesc apoi pe farfurii, imprimănd pe acestea diverse imagini. "Banii vor fi strănşi pentru o organizaţie de ajutorare a femeilor cu cancer de săn şi ne-am găndit că aceasta ar fi cea mai potrivită modalitate", a declarat una dintre localnice.

Amendă - Pentru un cocoş gălăgios

Un cocoş conştiincios a lăsat un gol de 200 de euro in buzunarul proprietarului său din Italia (provincia Bolzano), amendat pentru gălăgia produsă de pasăre. Vecinii bărbatului, deranjaţi de căntecul strident al "tenorului" de curte, l-au dat in judecată, motivănd in faţa justiţiei că acest cocoş ii trezeşte din somn mult prea devreme. Judecătorul a hotărăt că acuzaţiile sunt fondate şi l-a obligat pe bărbat să plătească o amendă pentru tulburarea liniştii publice. Fermierul a declarat, la răndul său, că va face apel, intrucăt are nevoie de cel puţin un cocoş pentru ca găinile să aibă cu cine face pui.

×
Subiecte în articol: magazin