x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Prin trista cenuşă a iubirii pierdute

Prin trista cenuşă a iubirii pierdute

de Loreta Popa    |    15 Iul 2007   •   00:00
Prin trista cenuşă a iubirii pierdute
Sursa foto: Asian/

După multă luptă cu sine, după eşecuri şi sute de greşeli pe care nu le mai putea repara, el reuşise printr-un miracol să descopere ce-şi dorea.

Semănau ca două picături de apă, şi-a spus in sinea lui. Incet, incet, din dorinţa de a nu repeta greşelile trecutului a lăsat timpul să decidă. S-au mutat in garsoniera lui şi un curcubeu ii colora viaţa din nou.



După multă luptă cu sine, după eşecuri şi sute de greşeli pe care nu le mai putea repara, el reuşise printr-un miracol să descopere ce-şi dorea.


Semănau ca două picături de apă, şi-a spus in sinea lui. Incet, incet, din dorinţa de a nu repeta greşelile trecutului a lăsat timpul să decidă. S-au mutat in garsoniera lui şi un curcubeu ii colora viaţa din nou. Dragostea ei i se părea ireală, mai ales că era prima dintre toate care ii purta de grijă, fără ca el să i-o ceară. Ii gătea, făcea prăjituri ca nimeni alta, călca, spăla şi făcea curăţenie cu zămbetul pe buze. Un singur lucru i se părea ciudat, părinţii lui o primiseră călduros, sora lui aidoma, dar după o vreme tot nu se puteau apropia. Se respingeau cu căt incercau să se atragă. Nu conta că lor li se părea mai rece ca iarna şi că privirea pe care el o credea incărcată de iubire pentru ei era un ţurţure de gheaţă. Au văndut garsoniera şi au făcut un imprumut la bancă pentru un apartament de două camere. Au muncit cot la cot şi au inaugurat casa cu mare fast. A venit Crăciunul, şi ea şi-a schimbat serviciul. La noua firmă se sărbătorea evenimentul şi, chiar dacă era nouă, a fost şi ea invitată. Cum, necum a ajuns acasă cu ciorapii sfăşiaţi, rochia despicată şi duhnind a alcool. Cu calm, el a iertat-o. A doua şi a treia zi, acelaşi comportament. A urmărit-o cu inima sfăşiată. Adevărul l-a izbit şi abia a reuşit să-i facă faţă. Viitorul plănuit atent impreună era scrum acum. După o lună, ea şi-a făcut bagajele şi a plecat alături de directorul firmei in străinătate. S-au despărţit in termeni puţin amiabili, şi, cum apartamentul era trecut pe numele ei, cu greu a reuşit să-l văndă şi să-şi ia banii pe garsonieră inapoi. Familia ei a renegat-o, el a slăbit zece kilograme intr-o lună, şi de atunci tot incearcă să o uite. Ce ştie sigur este că după trei luni, ea era abandonată de director in favoarea altei flori mai plăcut mirositoare şi mai proaspete.

×
Subiecte în articol: magazin