x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun DEMENŢĂ! Prins în timp ce încerca să lase gravidă iapa vecinului! Vroia să fie tatăl omului-cal!

DEMENŢĂ! Prins în timp ce încerca să lase gravidă iapa vecinului! Vroia să fie tatăl omului-cal!

04 Feb 2013   •   19:51
DEMENŢĂ! Prins în timp ce încerca să lase gravidă iapa vecinului! Vroia să fie tatăl omului-cal!

Deşi urmaş al emigranţilor mexicani, un tânăr  texan a ţinut să dovedească cum suportă cu demnitate faptul că a fost părăsit de iubită un adevărat gentleman .

Din multitudinea de idei care-l bântuiau, cea mai utilă şi cea mai îndrăzneaţă s-a dovedit, din punctul său de vedere, acuplarea cu iapa vecinului, care nici nu ştia că astfel o să devină cunoscută pe tot mapamondul, prin intermediul jurnaliştilor tabloidului britanic The Sun.

Prins în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu bietul animal, texanul nu s-a fâstâcit deloc şi a prins a se confesa poliţiştilor care i-au întrerupt actul "sincer" de iubire. El spune că toată nebunia trebuie imputată iubitei sale, care n-a catadicsit să-l caute la telefon atunci când simţea o nevoie disperată de-a vorbi cu ea.
Trecut definitiv de partea misoginilor, omul s-a hotărât să se răzbune repezindu-se în grajdul vecinilor unde, fără prea multă curtoazie, iapa i-a acceptat avansurile aproape instantaneu.

Comportamentul deviant nu s-a oprit aici, texanului avea gânduri serioase cu iapa, în mintea sa contactul sexual urma să fie încununat de naşterea unui om-cal, al cărui mândru tată se putea numi.

Jurnaliştii mai menţionează că, din păcate, gestul său de bestialitate a fost pedepsit de instanţă doar cu patru luni de închisoare, deşi internarea într-un spital de psihiatrie pare singura soluţie ce poate fi utilă unui comportament atât de deviant!
thesun.co.uk



×
Subiecte în articol: sex