x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun PSI - Fii propriul tau sef

PSI - Fii propriul tau sef

27 Oct 2006   •   00:00
PSI  -  Fii propriul tau sef

Literatura motivationala despre libera initiativa

Literatura motivationala despre libera initiativa Fii propriul tau sef! Oare, nu asta isi doreste fiecare? Sa nu mai urmeze ordinele altcuiva. Sa nu mai depinda de acel salariu lunar — care nu e niciodata suficient de mare. Sa fie liber!

Cam astea sunt principiile de la care pleaca Burke Hedges, autor american specialist in literatura motivationala, care revine la Curtea Veche cu un nou volum. "Inaltul pret al dependentei", asa se intituleaza capitolul introductiv al volumului. "Sper din tot sufletul ca aceasta carte va va incuraja sa alegeti independenta si nu dependenta, sa va eliberati de sefi si sa actionati in loc sa amanati si sa alegeti, mai presus de orice, sa va traiti viata cu stop si pasiune, nu cu frica si precautie", spune autorul.

LIBERTATE. Dar libertatea presupune sa-ti iei viata in propriile maini. Sa lucrezi pentru propria firma. Sa risti falimentul. Ei, si? Cine spune ca slujba e un lucru sigur? Cum sa fie sigur, daca hainele, hrana, confortul, timpul liber si toate cele necesare familiei (adica toata viata ta) depind de bunavointa altcuiva? Trebuie sa te hotarasti daca vrei sa domini sau sa fii dominat. Daca esti un angajat nemultumit, alege sa-ti schimbi viitorul. Fa-l sa depinda de tine. Citeste cartea de fata pentru a afla cateva idei despre cum trebuie sa procedezi. Apoi alege sa lucrezi pentru propria firma si… fii propriul tau sef!
  • De acelasi autor: "De la lectura la bani", "Afacerea-de-vis.com", "Marketing la indigo"
  • ×