x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Punctul pe G - Plus versus cauciucuri

Punctul pe G - Plus versus cauciucuri

22 Dec 2006   •   00:00
Punctul pe G - Plus versus cauciucuri

Inca un decembrie plin de barbati cu dileme festive

Inca un decembrie plin de barbati cu dileme festive

Incredibil, dar adevarat. Cine s-ar fi gandit ca si anul acesta, in luna decembrie, va fi luna cadourilor? Asa-i ca dupa o traditie practic direct proportionala, in timp, cu insusi crestinismul, nimeni nu si-a pus problema ca si in decembrie 2006 o sa vina Mos Craciun? Nu-i asa ca nimeni nu-i mai dadea sanse batranului sa mai alerge inca o iarna geroasa pe saniuta lui cu zurgalai? Ei bine, surpriza: si anul asta se dau cadouri.

MURPHY. Desigur, aspectul e de natura sa ii incurce, ca in fiecare an, mai cu seama pe domni. Care se intreaba mereu oare ce ar trebui sa le cumpere iubitelor, sotiilor etc... Motiv pentru care avem cateva propuneri pentru cei care se afla zilele acestea in dilema. In primul rand nu repetati figura de anul trecut, oricare ar fi fost ea. Riscati sa va expuneti urmatoarelor riscuri: in cazul fericit in care anul precedent ati dat lovitura si incercati sa va puneti la adapost incalcand una dintre cele mai importante legi ale lui Murphy (care explica foarte exact ca o experienta reusita nu se repeta niciodata), atunci precis veti pica drept suferind acut de lipsa de imaginatie. Mai grav e ca veti parea si dezinteresati. Respectiv, anul trecut v-ati dat silinta, s-a vazut. Dar anul asta v-a fost lene si ati ales cea mai simpla metoda, fara batai de cap. Pe de alta parte, daca anul trecut dama a zambit candid numai ca sa nu va raneasca sentimentele, in vreme ce de fapt cadoul i s-a parut de-a dreptul jalnic, de asta data mai mult ca sigur va despartiti sau va treziti cu oala de sarmale in si pe pantaloni.

SFATURI. Alt aspect esential: nu va sfatuiti cu mamele dumneavoastra in privinta alegerii cadoului, mai cu seama daca acestea prezinta sanse ridicate de a deveni soacrele subiectului feminin in cauza. O data pentru ca invidia mamei eterne de baiat s-ar putea sa va impinga sa faceti un cadou despre care stie exact ca numai placere nu-i va starni primitoarei, si alta data pentru ca, daca tanara afla cine a fost cu ideea, poate el sa fie si cel mai cel cadou, sigur il va dispretui. Valabil si viceversa: atentie la sfaturile sotiilor in ceea ce priveste cadoul pentru soacra! Inca ceva: in cazul in care aveti de cadorisit doua persoane complet diferite - atat ca rol in viata dvs., cat si ca asteptari in ceea ce va priveste, aveti grija cine primeste mutuneii cu "love" si cine ia vibratoarele gumilastice pentru vremuri de tristete conjugala...

ANUSKA
Sucita femeie
Totul pe lumea asta se invata. Asa cum se si uita, de altfel, dar nu asta e ideea. In principiu, omul, care e fiinta superioara, sociala si care se caracterizeaza prin gandire, inteligenta si limbaj articulat, e teribil de apt si de aplecat spre invatatura. Chircit de-a dreptul asupra a tot ce e prost, enerveaza pe altii, ingrasa sau dezechilibreaza echilibrul cosmic si care poate fi si invatat. In plus, nu se stie de ce barbatii manifesta grave lacune cand trebuie sa retina cateva lucruri simple in ce le priveste pe semenele lor de sex feminin. Pentru ca e numai o falsa aparenta aceea ca femeia e mai complicata in organizare si manifestare decat insusi universul. In fapt, comportamentul ei se manifesta aproape in unanimitate dupa un sablon fix, numai ca invers. Intors cu fundu-n sus. Sucit. Etc. In sensul in care la femeie, de pilda, "nu" devine "da" atunci cand pentru orice barbat "nu" inseamna "nu". Bun, putem sa ne revoltam. Fireste ca putem. Nu ne impiedica nimeni. Doar ca-i fara rost. Au incercat nenumarate generatii masculine si-au esuat. Intrebarea e insa: de ce s-au ostenit? De fapt, de ce inca mai incearca, in conditiile in care cel mai simplu ar fi sa se foloseasca de darul invatarii si sa retina o data pentru totdeauna ca, daca femeia spune ca nu-si doreste nimic de ziua ei, se asteapta sa primeasca ceva scump. Daca spune ca nu-i e foame, isi doreste o vaca fripta. Sau o gradina zoologica pe gratar. Daca spune ca nu vrea sa faca sex, dar nici nu te impinge ingretosata cat colo, inseamna ca o sa consimta sa faca sex numai daca ii garantezi un preludiu lung si spumos. Daca spune ca n-are chef de cearta, fireste ca in secunda doi va declara razboi. Daca pretinde ca nu e genul de sotie geloasa, probabil ca te suna din cinci in cinci minute ori vrea doar sa-ti sugereze ca n-ar da bine ca tu sa fii gelos, deci s-o scutesti de discursurile banuitoare. Iar daca-ti spune ca nu vrea sa se casatoreasca, ori e bolnava de nervi, ori a suferit o trauma, si atunci mai bine te tii la distanta, ori ia-o la sanatoasa din start, ca e clar ca vrea sa-ti puna saiba pe deget... URGENT!

×
Subiecte în articol: anul