x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Purificarea minţii şi a trupului prin foc

Purificarea minţii şi a trupului prin foc

de Adriana V. Paduraru    |    10 Mar 2008   •   00:00
Purificarea minţii şi a trupului prin foc

Sute de credincioşi s-au adunat la Templul Yakuoin din Hachioji (la vest de Tokyo, Japonia) pentru a participa la un ritual de purificare a minţii şi a trupului.

Sute de credincioşi s-au adunat la Templul Yakuoin din Hachioji (la vest de Tokyo, Japonia) pentru a participa la un ritual de purificare a minţii şi a trupului. În fiecare an, acest ceremonial de întâmpinare a primăverii este susţinut de călugări budhişti care astfel se roagă pentru sănătate şi pace.

 

Focuri de armă - Răzbunare fiindcă s-a plâns de tunsoare

O stilistă din Pennsylvania (SUA) a deschis focul asupra unei cliente după ce aceasta s-a declarat extrem de nemulţumită de tunsoare, relatează AP. Monique Reed o tundea la domiciliul său pe tânăra Lauren Newton, de 28 de ani. Când clienta s-a plâns de noul look, Reed a luat puşca şi a început să tragă. Potrivit anchetatorilor, Newton a fost împuşcată în spate în timp ce încerca să fugă din casa agresoarei. Coafeza a fost pusă sub acuzare pentru agresiune deosebit de gravă şi comportare violentă, cauţiunea fiind stabilită la 50.000 de dolari.

 

Suedia - Jucării sexuale la farmacie

Un lanţ de farmacii deţinut de statul suedez va pune la vânzare, începând cu luna iunie, jucării sexuale, informează site-ul metro.co.uk. Fără a preciza cu exactitate ce fel de produse vor fi găsite pe rafturile farmaciilor, un reprezentant al Apoteket a declarat că s-a luat această hotărâre în urma unui sondaj realizat printre clienţi, care au menţionat că farmacia este un loc sigur de unde se pot “aproviziona” cu astfel de produse. “Viaţa sexuală contribuie la sănătatea unui om. Iar menţinerea sănătăţii este principalul obiectiv al farmaciilor”, a declarat Eva Fernvall, purtătoarea de cuvânt al lanţului farmaceutic suedez.

 

Olimpiadă - Şoferii chinezi, plătiţi să stea acasă

Autorităţile de la Beijing spun că vor oferi compensaţii şoferilor chinezi pentru că nu vor putea circula în timpul Olimpiadei, informează AP. Viceprimarul din capitala chineză, Ji Lin, a precizat că guvernul lucrează la o schemă prin care şoferii vor fi recompensaţi din cauza faptului că sunt obligaţi să-şi lase maşinile acasă pentru a ajuta la decongestionarea traficului şi la reducerea poluării pe timpul desfăşurării Jocurilor Olimpice.

 

Zvon - Film după serialul “Clanul Soprano”

Succesul de televiziune “The Sopranos” (Clanul Soprano) ar putea face trecerea de la micul la marele ecran, conform unor zvonuri recente prezentate de Associated Press. Nick D’Urso, patronul localului de striptease Satin Dolls din Lodi, New Jersey, locaţie în care au fost filmate câteva scene din serial, a anunţat că a fost avertizat să nu înceapă să-şi renoveze localul, pentru că va fi nevoie de realizarea câtorva cadre pentru filmul “The Sopranos”. El nu a dorit să precizeze numele persoanei de la care a primit această informaţie. Însă un reprezentant al HBO a infirmat aceste declaraţii, catalogându-le drept simple zvonuri lansate de persoane aflate în căutare de publicitate gratuită.

 

×
Subiecte în articol: magazin