x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Raicu, pusă pe distracţie

Raicu, pusă pe distracţie

de Oana-Maria Baltoc    |    24 Oct 2008   •   00:00

Maşina-fantezie “Diva” a scos joi, 16 octombrie, revista cu acelaşi nume, în cadrul unei petreceri mondene organizată la Palatul Bragadiru.

Cu acest prilej s-a mai adăugat la colecţie o publicaţie săptămânală cu pagini lucioase, din care putem afla ce mai fac vedetele, cu cine şi de ce. Diva petrecerii a fost Andreea Raicu, o adevărată apariţie sexy, îmbrăcată într-o rochiţă scurtă, asortată la o pereche de cizme negre. Liberă ca pasărea cerului după despărţirea de Tudor Chrilă, Andreea a însufleţit petrecerea.

 
ÎN CENTRUL ATENŢIEI. Andreea Raicu a stârnit admiraţia bărbaţilor, dar şi a femeilor. Zâmbitoare şi aranjată impecabil, vedeta Prima TV a declarat că Tudor Chrilă ţine deja de istorie.

 
ÎNCĂNTARE. Bianca Ioniţă (Kanal D), Zoli (Sistem) şi Livia Dilă (B1 TV) au privit fascinaţi maşinăria dezvelită cu ocazia lansării, la cârma căreia se aflau două fete care pedalu de zor, ajutând la “naşterea” noii publicaţii.

 

Premiile VIP

Revista VIP şi-a desemnat premianţii lunii septembrie. Printre cei care au primit distincţiile se numără Răzvan Mazilu pentru spectacolul “Umbre de lumină”, Mihai Morar pentru campania de lansare a Radio ZU. De asemenea, Zina Dumitrescu a primit din mâinile lui Mihai Albu Premiul de Excelenţă, iar Maia Morgenstern le-a înmânat diploma “ştiriştilor” Paula Herlo şi Cosmin Stan pentru campania “Tu ştii ce mai face copilul tău?”.

  • Adriana V. Păduraru
×
Subiecte în articol: party time