x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun (Rauta)cizme - Stefan cel Mare, acum intr-o noua prezentare: sticla de 500 ml

(Rauta)cizme - Stefan cel Mare, acum intr-o noua prezentare: sticla de 500 ml

de Sebastian S. Eduard    |    27 Oct 2006   •   00:00

Sincer, imi pare bine ca am scapat de Mari Romani. Nu mai simt nici o apasare. Nu mai sunt stresat. Ma simt liber. Nu ma mai simt ca un cartofor care fileaza cartile: iese sau nu Eminescu? Astia de la TVR o sa triseze ca sa nu iasa Wurmbrand?

Sincer, imi pare bine ca am scapat de Mari Romani. Nu mai simt nici o apasare. Nu mai sunt stresat. Ma simt liber. Nu ma mai simt ca un cartofor care fileaza cartile: iese sau nu Eminescu? Astia de la TVR o sa triseze ca sa nu iasa Wurmbrand? Stiam de saptamana trecuta ca Dinamo ia campionatul - ca doar se pregateste de doi ani pentru Liga Campionilor. Ca Steaua o sa o ia de la Real. Pentru mine, televizorul nu mai are nici o miza. Gasesc mai multa adrenalina in buletinele meteo cu Romica Jurca sau in reportajele cu suricate de pe Animal Planet. Ce-o mai face Shakespeare, marmota? Spuneam, asadar, ca am scapat de Mari Romani. Rezultatul era logic. Stefan cel Mare era singurul "Mare" si trebuia sa castige. Daca emisiunea s-ar fi chemat "Romani Viteji", atunci ar fi castigat Mihai Viteazul. Daca s-ar fi numit "Romani frumosi", atunci ar fi castigat, cu siguranta, Radu cel Frumos. Sau Bote. Sau Simona Sensual. In aceeasi logica, Nadia ar fi ocupat locul I la categoria "Romani de nota 10" si, in fine, Wurmbrand ar fi fost campion la "Romani cu nume greu de pronuntat".

P.S. Mi-a placut foarte mult Batalia de la Podul Inalt reconstituita de Craioveanu cu soldatei de plastic, decor de carton si muuult, foarte muult ketchup. Un fleac, m-au ciuruit...

×