x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Rebecca sI "zapada"

Rebecca sI "zapada"

de Radu Popa    |    28 Apr 2006   •   00:00
Rebecca sI "zapada"
MISTERE
Protagonista filmului "Mana care impinge leaganul" a trait o experienta stranie

La varsta de 7 ani, Rebbeca De Mornay se afla, impreuna cu mama ei, in capitala Mexicului, Ciudad de Mexico. La un moment dat, fata a descoperit ca se imbolnavise de ulcer gastric si a fost protagonista unei intamplari despre care mama sa crede ca a purtat-o, timp de cateva minute, in afara acestei lumi. Intr-o noapte, medicii i-au spus femeii ca fiica sa avea 50% sanse de supravietuire. Desi era legata de pat, Rebbeca isi aminteste cu precizie ca, in toiul noptii, s-a ridicat si a mers pana la fereastra care era larg deschisa. Astfel, ea a putut vedea ca afara ningea, iar un copil descult canta vesel si dansa in jurul unui stalp. Fata s-a intors in patul sau, iar in dimineata urmatoare, criza de ulcer a incetat ca prin farmec.

INTREBARI. In anul 1983, viitoarea actrita a inceput sa isi aminteasca obsesiv episodul respectiv si sa isi puna o serie de intrebari legate de realitatea intamplarii traite in copilarie. Gandul ca episodul la care asistase se petrecuse undeva, in afara acestei lumi, nu ii dadea pace nici o clipa. Prin urmare, Rebbeca a hotarat sa se intoarca in Mexico City si sa verifice, la fata locului, daca cele "traite" de ea au fost reale. Odata ajunsa insa, a constatat ca in capitala mexicana nu existau stalpi de lumina asemenea celui "vazut" de ea. Pe de alta parte, actrita a aflat ca in Mexico City nu ninge NICIODATA.

HOROSCOP
In aceasta saptamana Leii stau in familie, iar Balantele si Pestii castiga bani. Astrele ii ajuta pe Varsatori sa isi gaseasca sufletele pereche.

BERBEC 21.03 - 20.04
Esti foarte carismatic si reusesti sa iti duci la bun sfarsit toate planurile. Viata de cuplu o sa se schimbe in curand, trebuie doar sa va decideti.

TAUR 21.04 - 21.05
In acest week-end o sa stai doar cateva ore acasa… petreceri, iesiri cu prietenii. La sfarsitul saptamanii o sa primiti un telefon care va va intrista.

GEMENI 22.05 - 21.06
Esti plin de energie. Este timpul sa te trezesti la realitate si sa vezi cine iti este prieten si cine este dusman. Nu neglija problemele de sanatate.

RAC 22.06 - 22.07
In aceasta perioada o sa castigi foarte usor bani. In scurt timp, persoana iubita iti va face o surpriza placuta. Viata profesionala este stabila.

LEU 23.07 - 22.08
In aceasta saptamana vei petrece mult timp alaturi de familie. Ai depus multe eforturi dar in scurt timp va veni si rasplata. Ai grija la portofel.

FECIOARA 23.08 - 22.09
Incearca sa te relaxezi. Cineva in care ai incredere te va trada. Acum este momentul sa pui punctul pe "i" si sa spui ce te deranjeaza.

BALANTA 23.09 - 22.10
Stati bine la capitolul dragoste si bani. Concentrati-va asupra lucrurilor cu adevarat importante si evitati conflictele. Mari sanse de castig.

SCORPION 23.10 - 21.11
Primiti un telefon de la un prieten vechi care va inveseleste. Starea de sanatate este buna si trebuie sa profitati si sa faceti o plimbare prin parc.

SAGETATOR 22.11 - 20.12
In acest week-end sunteti hotarati sa faceti sport. Alergati, va plimbati, va jucati… Urmeaza o saptamana agitata la locul de munca.

CAPRICORN 21.12 - 19.01
Incercati sa reaprindeti flacara in viata de cuplu. O cina romantica sau pur si simplu o plimbare vor face adevarate minuni. Aveti noroc la examene.

VARSATOR 20.01 - 18.02
Daca nu v-ati gasit inca sufletul pereche, astrele va ajuta in aceasta saptamana. Cel mai bine ar fi sa mergeti intr-un club sau o discoteca.

PESTI 19.02 - 20.03
Ati avut probleme financiare in ultima perioada, dar in curand se vor rezolva. Spre sfarsitul saptamanii obtineti o suma importanta de bani.
×