x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Rezistenţă de... ciment

Rezistenţă de... ciment

de Raluca Grintescu    |    19 Noi 2007   •   00:00
Rezistenţă de... ciment
Sursa foto: STR/

Un expert kungfu işi demonstrează rezistenţa in cadrul festivalului tradiţional de arte marţiale din Loudi, provincia Hunan (centrul Chinei), care are loc anual. Mii de artişti şi experţi in arte marţiale se reunesc la acest festival

Un expert kungfu işi demonstrează rezistenţa in cadrul festivalului tradiţional de arte marţiale din Loudi, provincia Hunan (centrul Chinei), care are loc anual. Mii de artişti şi experţi in arte marţiale se reunesc la acest festival de trei zile pentru a participa la diferite competiţii şi jocuri sportive.

CHINA - Femeia cu juma’ de creier

Doctorii care au tratat o chinezoaică după ce aceasta s-a internat la spital acuzănd stări de rău au descoperit că are jumătate de creier lipsă. Femeia din Wuhan, in vărstă de 39 de ani, a mărturisit că a dus o viaţă perfectă pănă recent cănd s-a simţit ameţită şi fără vlagă. "După analize am observat că-i lipseşte creierul din cavitatea stăngă, cel care controlează limbajul. Insă pacienta nu are probleme de comunicare şi nici de memorie. Incredibil!" spun doctorii.

INVENŢIE - Şcoala din grotă

Un sătuc din Guizhou (China) a construit o şcoală pentru tineri intr-o grotă uriaşă din munţi. "Middle Cave School" are la ora actuală opt profesori şi 186 de studenţi. "Chiar dacă unii dintre studenţi fac cam şase ore pănă aici, sunt foarte dornici să inveţe. Este ca şi o şcoală normală, cu săli, teren de sport, insă majoritatea locaţiilor nu au acoperiş din moment ce nu le trebuie" a declarat decanul ziarului Sohu news.

×
Subiecte în articol: magazin