x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Roboţii militari

Roboţii militari

de Raluca Grintescu    |    09 Noi 2007   •   00:00
Roboţii militari
Sursa foto: SEAN YONG/

Poliţiştii din Nanjing, provincia Jiangsu (estul Chinei), folosesc roboţi "inteligenţi" in antrenamentele antiteroriste. Aceste "maşinării", de o fineţe foarte mare, pot manevra ouă fără ca nici măcar să le fisureze.

Poliţiştii din Nanjing, provincia Jiangsu (estul Chinei), folosesc roboţi "inteligenţi" in antrenamentele antiteroriste. Aceste "maşinării", de o fineţe foarte mare, pot manevra ouă fără ca nici măcar să le fisureze. Acest tip de exerciţii demonstrează capacitatea de a dezamorsa bombe in condiţii de siguranţă. China, la fel ca şi SUA, incearcă să-şi dezvolte robotizarea armatei.

Â

STUDIU - Un mers sexy poate fi inşelător

O femeie al cărei mers atrage privirile bărbaţilor este a priori mai puţin susceptibilă de a fi in perioada de ovulaţie, potrivit unui studiu care subliniază complexitatea semnalelor sexuale emise de populaţia feminină. Cercetători de la Queen’s University din Ontario (Canada) au filmat femei voluntare pentru experiment, ale căror haine conţineau senzori la nivelul şoldurilor şi picioarelor pentru a li se analiza mai bine mersul. Aceste femei au fost supuse şi unui test de salivă pentru a li se măsura nivelul de hormoni.

Concluzia a fost că femeile in perioada cea mai fertilă a ciclului nu au un mers prea lasciv. In ceea ce-i priveşte pe bărbaţii voluntari desemnaţi să indice femeile cu alura cea mai atrăgătoare, ei le-au ales sistematic pe cele care erau in perioada cea mai puţin fertilă a ciclului.

Â

INVENŢIE - Puşculiţa care explodează

Un fabricant japonez de jucării a inventat o puşculiţă care explodează şi imprăştie toate monedele dacă proprietarul său uită să o alimenteze o anumită perioadă de timp.

Jucăria, in formă de sferă neagră cu un cap de mort pe post de logo, este alimentată de o baterie.

×
Subiecte în articol: magazin