x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Rochie din monede

Rochie din monede

de Roxana Ioana Ancuta    |    02 Noi 2007   •   00:00
Rochie  din monede
Sursa foto: YOSHIKAZU TSUNO/

Studenţi ai Colegiului de Modă Bunka (Japonia) au organizat un spectacol in cadrul căruia au defilat modele imbrăcate in rochii decorate cu monede din aur masiv. Pentru realizarea rochiei din imagine s-au folosit 325 de monede, al căror preţ se ridică la 235.000 de dolari.

Studenţi ai Colegiului de Modă Bunka (Japonia) au organizat un spectacol in cadrul căruia au defilat modele imbrăcate in rochii decorate cu monede din aur masiv. Pentru realizarea rochiei din imagine s-au folosit 325 de monede, al căror preţ se ridică la 235.000 de dolari.

Cel mai frumos posterior

Intr-un concurs de frumuseţe organizat la München de firma de lenjerie intimă Sloggi(R) (marcă din cadrul companiei Triumph International), romănul Andrei Andrei (24 de ani) a fost numit "bărbatul cu cel mai frumos fund din lume".

Inedit - Interviu cu Britney sub duş

Britney Spears s-a dat iar in stambă cu ocazia unei intervenţii telefonice la postul de radio KISS-FM din Los Angeles, unde a fost invitată să vorbească despre noul ei album, "Blackout", de moderatorul Ryan Seacreast. Abia trezită din somn, prinţesa rebelă a muzicii pop s-a plictisit să răspundă la intrebări şi după vreo şapte minute a lăsat telefonul şi a plecat să facă un duş, precizează Ananova. Asistentul vedetei a fost cel care a anunţat pe post că interpreta şi-a luat tălpăşiţa. (O.M.B.)

Miracol ştiinţific - Copilul din puşcărie

Unul dintre cei mai cunoscuţi mafioţi din Italia a reuşit performanţa de a avea un copil impreună cu soţia sa fără ca măcar să o atingă. Raffaele Cutolo, fostul şef al organizaţiei criminale Camorra, execută in prezent mai multe condamnării pe viaţă intr-o inchisoare din Napoli. Aici el a cunoscut-o pe viitoarea sa soţie, supranumită "Imaculata". Cei doi s-au căsătorit in 1983, dar nu au putut să işi consume căsătoria. Cutolo a obţinut insă in instanţă dreptul de a avea un moştenitor, iar femeia a fost inseminată artificial şi a născut marţi o fetiţă sănătoasă. Denise va trăi departe de inchisoarea in care tatăl ei işi aşteaptă sfărşitul. (Petre Flueraşu)

Biserică americană - 11 milioane $ despăgubiri

O biserică evanghelistă americană a fost condamnată de un tribunal din Baltimore să plătească aproape 11 milioane de dolari daune-interese tatălui unui puşcaş marin ucis in Irak, după ce la inmormăntarea acestuia a organizat o manifestaţie impotriva homosexualilor. Biserica impricinată, creată in 1955 (cu sediul central in Kansas), susţine că pierderile suferite de SUA in Irak reprezintă o pedeapsă divină pentru toleranţa pe care o manifestă faţă de homosexuali şi că a organizat peste 30.000 de astfel de proteste in paralel cu inmormăntări militare.

Trăsnăi - Topul experimentelor ştiinţifice

Revista britanică New Scientist a realizat un Top 10 al celor mai trăsnite experimente din istorie. Astfel, pe primele locuri se află: elefanţi drogaţi cu LSD (in 1962, cercetători americani curioşi să observe ce efect are drogul asupra elefanţilor au injectat intr-un astfel de mamifer o doză de LSD de 3.000 de ori mai mare decăt cea maximă pentru oameni); invierea morţilor; stimulente sexuale pentru curcani - cercetători de la Universitatea din Pennsylvania au descoperit că masculii curcani, plasaţi alături de o păpuşă-surogat care imită trăsăturile curcilor, se imperechează cu aceasta la fel de vărtos precum şi cu cele reale.

Tractor alb - Pentru Suveranul Pontif

Compania auto Fiat i-a făcut cadou Papei un tractor nou-nouţ, vopsit alb, cu tot blazonul papal. "Acest tractor va remorca şi poziţiona enorma platformă mobilă de 17 tone pe care Papa işi ţine audienţa generală, in Piaţa Sf. Petru", a declarat directorul Fiat, Sergio Marchionne, citat de site-ul Independent Online. Marchionne a fost la mijlocul acestei săptămăni la Vatican, pentru a prezenta tractorul - o versiune unică a modelului T7050.

Condamnat - Actor din "Prison Break"

Actorul Lane Garrison din serialul "Prison Break", care a pledat vinovat in mai pentru omucidere involuntară, după un accident rutier in care şi-a pierdut viaţa un adolescent de 17 ani, a fost condamnat miercuri la trei ani şi patru luni de inchisoare. Parchetul a afirmat că nivelul de alcoolemie al lui Garrison era aproape dublu faţă de limita permisă in momentul accidentului. Lane Garrison l-a interpretat pe deţinutul David Apolskis, alias "Tweener" in serialul "Prison Break", difuzat de două sezoane in SUA.

×
Subiecte în articol: magazin