x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Româncă pierdut virginitate. Găsitorul a dat recompensă!

Româncă pierdut virginitate. Găsitorul a dat recompensă!

de Cristi Severin    |    14 Mai 2009   •   00:00

Vuieşte presa! Deşi zicerea italienilor era despre Neapole, virginitatea Alinei s-a complăcut variantei "Vedi Venezia e puoi mori". A văzut-o. Odihnească-se în pace!



Internetu' dă la liber acces la tot poporu' spre manifestare neîngradită de libertinaj, înfrăţeşte şi învrăjbeşte, dă cu ştiri, cu piraterii la drumu' mare al drepturilor de autor şi e loc de întâmplare al multor lucruri cunoscute sau gata de-a se prezenta spre iniţiere.

În plin avânt al crizei economice segmentul de vânzare-cumpăre e unul dinamic, anunţurile zburdă cu biţii lor prin toate colţurile lumii. Propriu-zis, demersul Alinei Percea a fost taman ca cel al unui broker de bursă, de marfă şi de valori. După o autoevaluare la sânge,  cotroboind prin cămara propriei existenţe, proaspăt majorata fată a
găsit prăfuită una bucată virginitate. A scuturat-o frumos, a bibilit-o într-un anunţ şi pac cu ea pă internet.

Internetu' n-a fost deloc neîncrezător în oferta tinerei românce, că nu era la prima întâmplare de acest fel, s-a uitat, a cumpănit şi a început a prezenta oferte pentru achiziţionarea produsului. Cu pantalonii-n vine, dar cu buzunarele mai cusute ca niciodată, invocând criza.

... 100 de euro, domnul din Vanuatu 200 de euro, doamna din Suedia oferă mai mult... Ba nu! Cu sufletu' la gură am palpitat la adunări, schimbări imprevizibile de situaţie, suspence. La vremea ciocanului adjudecării s-a ivit şi câştigătorul, deşi presa din tarlaua tabloidă-l numeşte fericit sau norocos, nu-nţelegem mai deloc motivul fericirii sale, poate doar în cazul în care cei 10,500 de "euroi" chiar se comportau urât în conturile domniei sale.

Şi şi-a făcut Alina bagajele şi s-a pus  pe avion, înmodelându-se într-o Pretty Woman spre inundata dar romantica localitate italiană a Veneţiei. Acolo o aştepta el, un afacerist cu păr negru, cu costum şi ochii verzi, cu rezervarea la 'otelu de cinci stele, dar şi cu mâini, în care avea galanton o cutie de "bonboane", nu agricole, italienii consumă majoritar paste.

Probabil că întâlnirea a fost puţin cam prea protocolară. El, sigur pe el, s-a prezentat c-un zâmbet blând, ea a scos timidă un colţ de virginitate din bagaj, mulţumind companiei aeriene că n-a rătăcit-o prin colţuri exotice sau prin vreun turboreactor al aparatului de zbor, cum s-a întâmplat săptămâna aceasta prin Canada cu unele bagaje mai puţin norocoase..

Trecând peste un periplu inutil de cultură, de-a turismului prin oraş, Alina şi 'talianu', mai carnali, s-au repezit mână în mână, inimă lângă inimă la hotelul cu stele. Acolo ea zice că s-a atras fizic, unul pre celălant, s-au hlizit când au remarcat că niciunul nu prezenta la purtător prezervativ, ea din motive de bagaje, el din motive financiare, că doar a platit.

Virginitatea Alinei s-a dus ca un abur, şi ei s-au dus, la somn, împăcaţi de faptul că tranzacţia a fost consumată. El vrea s-o mai revadă, ea crede că se poate şi cu discount, luând în chiar posibilitatea unei gratuităţi. El se va reda afacerilor, ea, cum altfel,  studiilor.

Bibliotecă uşoara Alina...

×
Subiecte în articol: pitzi