x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun RUSIA. S-a redeschis primul cazino după un an de interdicţii

RUSIA. S-a redeschis primul cazino după un an de interdicţii

31 Ian 2010   •   00:00

Un prim cazinou şi-a deschis porţile sâmbătă, în Rusia, în una din cele patru zone geografice în care stabilimentele cu jocuri sunt autorizate după interzicerea lor în restul ţării în iulie 2009, scrie Interfax.



Cazinoul "Oracul" a fost inaugurat cu puţin timp înainte de 16h00 GMT în Azov-City, o vastă zonă consacrată jocurilor situată în regiunea Krasnodar (în sud-vestul Rusiei). Dar acest local cu jocuri, în prezent singurul în Rusia, este situat la 30 km de hotelul cel mai apropiat, iar jucătorii vor trebui să parcurgă între 100-200 km pentru a ajunge în cele două mari oraşe ale regiunii, Rostov-pe-Don şi Krasnodar.

Cazinoul vizează înainte de toate o clientelă aleasă, miza minimă fiind de 20.000 de ruble (500 euro). "Căutăm să atragem clasa mijlocie şi privilegiaţii din Rostov şi Krasnodar", e declarat canalului NTV Valeri Saparov, un reprezentant al societăţii "Oracul".


Circa 250 de persoane erau prezente la ceremonia de inaugurare a acestui stabiliment care se întinde pe aproximativ 4.000 m.p. şi a cărui organizare a costat în jur de 330 de milioane de ruble (7,7 milioane de euro), scrie Interfax. Toate cazinourile din Rusia au fost închise în iulie 2009, o dată cu intrarea în vigoare a unei legi care izola jocurile de noroc în patru zone descentralizate în imensul teritoriu rusesc. Aceste zone sunt Kaliningrad (mică enclavă situată în extremul vest al ţării), Azov-City, un teritoriu în regiunea Altai (Siberia) şi o regiune în Extremul-Orient rus.

×
Subiecte în articol: magazin