x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ryan Giggs a spus adio burlăciei

Ryan Giggs a spus adio burlăciei

de Ovidiu Ciutescu    |    09 Sep 2007   •   00:00
Ryan Giggs a spus adio burlăciei

In urmă cu căteva luni o fotografie ţinea capul de afiş al ziarelor de sport. Ryan Giggs, cu fiica Liberty in braţe, saluta suporterii lui Manchester la finele ultimei etape din Premier League. De această dată, tot cu Liberty in braţe, vedeta lui Manchester s-a prezentat la starea civilă şi a spus un „DA!" hotărăt la căsătoria cu Stacey Cooke.


In urmă cu căteva luni o fotografie ţinea capul de afiş al ziarelor de sport. Ryan Giggs, cu fiica Liberty in braţe, salutau suporterii lui Manchester la finele ultimei etape din Premier League. De această dată, tot cu Liberty in braţe, vedeta lui Manchester s-a prezentat la starea civilă şi a spus un „DA!" hotărăt la căsătoria cu Stacey Cooke.

NESUSŢINUT DE TATĂ. După o relaţie de cinci ani, din care au apărut Liberty (4 ani) şi Zach ( un an), Ryan şi Cooke au spus „DA!" in faţa ofiţerului stării civile. Ceremonia, care a s-a ţinut la Manchester, a fost restrănsă, printre persoanele prezente la eveniment numărăndu-se cei doi copii ai cuplului, Liberty (4 ani) şi Zach (un an), mama lui Giggs, Lynne, şi căteva rude ale miresei. In schimb, nu au fost prezenţi tatăl fotbalistului, Danny Wilson, şi fratele lui Giggs, Rhodri. Ryan Giggs nu mai are o relaţie bună cu tatăl său de cănd acesta s-a despărţit de Lynne. După divorţ, cei doi fii ai cuplului, Ryan şi Rhodri, au decis să ia numele mamei lor.

×
Subiecte în articol: magazin