x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sandra Bullock şi Scarlett Johansson au evitat să se întâlnească la Oscar

Sandra Bullock şi Scarlett Johansson au evitat să se întâlnească la Oscar

01 Mar 2011   •   12:25
Sandra Bullock şi Scarlett Johansson au evitat să se întâlnească la Oscar
Sursa foto: /REUTERS


Sandra Bullock şi Scarlett Johansson sunt în continuare în conflict. Potrivit unei surse care nu a dorit să îşi dezvăluie identitatea, cele două actriţe şi-au planificat atent seara decernării premiilor Oscar astfel încât să nu dea nas în nas pe covorul roşu. "Fiecare ştia că ambele vor urca pe scenă pentru a înmâna un premiu, aşa că nu era o surpriză că amândouă vor lua parte la evenment. Însă au reuşit cu succes să stea departe una de cealaltă", a declara sursa, citată de showbizspy.com.

Aceasta a mai adăugat că decizia Sandrei Bullock de a participa nu a avut nimic de-a face cu Scarlett Johansson. "Ceea ce face Sandra în viaţa privată cu un bărbat care divorţează este în totalitate treaba ei", a mai spus sursa. Sandra şi Scarlett sunt în conflict tacit de când a început să se zvonească existenţa unei idile între Bullock şi Ryan Reynolds, de care Johansson a anunţat că se desparte la sfârşitul anului trecut. 

Pe de altă parte, Sandra Bullock spune că adoră să ia pparte la decernarea acestor premii şi nu se lasă influenţată de aşa-zisul "blestem al Oscarurilor", chiar dacă a divorţat recent. "Îmi place să vin aici, chiar mai mult în acest an pentru că nu mai există preiune", spune actriţa. "Ca să fiu sinceră, nici nu îmi mai aduc aminte mare lucru de anul trecut. Am dormit foarte puţin şi n-am prea ştiut ce se întâmplă. Am realizat doar, la un moment dat, că am câştigat ceva", a mai rememorat Bullock.

Sandra Bullock a divorţat anul trecut de Jesse James, după ce, la scurt timp de la câştigarea Oscarului, a aflat că acesta a înşelat-o. Acum, ea îşi creşte singură băieţelul, Louis, pe care l-a adoptat în secret la începutul anului trecut. Actriţa spune că divorţul prin care a trecut a ajutat-o să devină o persoană mai bună, iar acum îşi dedică tmajoritatea timpului fiului său.

 

×