x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Săptămâna modei nipone

Săptămâna modei nipone

12 Mar 2008   •   00:00
Săptămâna modei nipone

Capitala Japoniei, Tokyo, este gazda săptămânii modei nipone, un show în care designerii locali au fost invitaţi să-şi prezinte creaţiile. Modelele din imagine prezintă colecţia de toamnă-iarnă 2008-2009 a designerului Kazuaki Takashima, de la casa de modă Ne-net.

Capitala Japoniei, Tokyo, este gazda săptămânii modei nipone, un show în care designerii locali au fost invitaţi să-şi prezinte creaţiile. Modelele din imagine prezintă colecţia de toamnă-iarnă 2008-2009 a designerului Kazuaki Takashima, de la casa de modă Ne-net. La manifestarea organizată de Consiliul Creatorilor de Modă din Japonia au participat 46 de branduri din domeniu.

 

 

 

Germania - A adormit pe o canapea în magazin

O sofa s-a dovedit atât de confortabilă pentru o bătrânică din Germania, plecată la cumpărături într-un magazin de mobilă, încât a adormit şi s-a trezit încuiată înăuntru, relatează ediţia electronică a cotidianului Spiegel. Femeia, în vârstă de 72 de ani, dorea să cumpere o canapea din magazinul “Slumberland” (oraşul Lübz, estul Germaniei), însă a adormit pe una dintre ele şi nu s-a trezit decât după ce magazinul a fost închis. După ce s-a trezit în magazinul pustiu, ea a reuşit să găsească un telefon şi să alerteze Poliţia. Bătrâna a fost salvată de autorităţi după o oră şi jumătate. Poliţia nu a precizat dacă femeia a cumpărat sau nu canapeaua.

 

 

 

 

Moştenire - Botezată într-un trusou de 144 de ani

O fetiţă din Lancashire (Marea Britanie) este cea de-a 32-a persoană din familia sa care îmbracă la botez un costum moştenire de familie, informează The Sun. Jessica Power a purtat trusoul făcut de stră-stră-bunica ei acum 144 de ani. “Nu încăpea nici o îndoială

în ceea ce priveşte costumaţia de botez a fiicei mele”, a declarat mândră Claire (35 de ani). Femeia a adăugat că ea însăşi şi chiar tatăl său au fost îmbrăcaţi cu acelaşi trusou.

 

 

 

În formă - Face box la 100 de ani

O femeie din Manchester ajunsă la venerabila vârstă de 100 de ani spune că şi-a menţinut sănătatea practicând boxul, informează The Sun. Molly Reeves îşi trage şi acum mănuşile în mâini şi exersează lovituri la sac o dată pe săptămână. “Mă cam dor oasele, dar e, totuşi, foarte reconfortant după aceea”, a declarat Molly. Un alt secret al longevităţii dezvăluit de bătrână este buna dispoziţie.

 

 

 

Distincţie - Madonna, în Rock and Roll Hall of Fame

Starul pop Madonna, compozitorul de folk-rock Leonard Cohen, starul rock John Mellencamp, grupul pop The Dave Clark Five şi rockerii de la The Ventures au fost incluşi în Rock and Roll Hall of Fame, în cadrul unei ceremonii care a avut loc luni, la New York, informează accesshollywood.com. Cele cinci personalităţi incluse în Rock and Roll Hall of Fame au fost alese în urma voturilor a 600 de profesionişti din industria muzicii. Artiştii devin eligibili pentru Hall of Fame dacă au împlinit 25 de ani de la lansarea albumului sau single-ului lor de debut, iar imaginea lor este expusă permanent la muzeul Rock and Roll Hall of Fame din Cleveland, Ohio.

×
Subiecte în articol: magazin