x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sarbatori luminate

Sarbatori luminate

14 Dec 2004   •   00:00

Incepand cu 7 decembrie Coca-Cola a lansat programul de Sarbatori "De Craciun, Coca-Cola este alaturi de tine".

ALEX ANGHEL

IMPRESIONANT. Celebrele caravane din spoturile Coca-Cola au ajuns si la noi
In cadrul acestui program, compania a pregatit o serie de surprize: aprinderea, in premiera absoluta, a luminilor unui brad impresionant, un spectacol extraordinar de Craciun si caravana Coca-Cola.

LUMINA FEERICA. Bradul a fost iluminat, spre bucuria copiilor veniti sa vada in fata Operei Nationale cadoul de Craciun. Ceremonia de aprindere a luminilor a fost insotita si de iluminarea feerica a cladirii Operei Nationale.

CAMIOANE CA IN RECLAMA. Caravana, formata din camioane luminate, conduse fiecare de catre un Mos Craciun, a plecat la drum, aducand bucuria Sarbatorilor de iarna copiilor din toata tara. In cele 31 de orase prin care trece, caravana va participa la Sarbatorile organizate cu ocazia Craciunului si va imparti daruri copiilor veniti sa-l vada.

CU SUFLET. Spectacolul "Si tu poti fi Mos Craciun" va avea loc la Opera Nationala in zilele de 22 si 23 decembrie, incepand cu ora 16:30. Va fi un spectacol muzical pregatit pentru toti cei care cred in spiritul Sarbatorilor, un spectacol in care povestile despre Mos vor fi aduse pe scena de catre actori si muzicieni indragiti, in viziunea regizorala a lui Alexandru Darie. Incasarile obtinute din vanzarea biletelor vor fi donate micutiilor pacienti ai Spitalului de Recuperare "Marin Pazon".

×
Subiecte în articol: sufletul comertului