x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sarbatorile sunt la ele ACASA

Sarbatorile sunt la ele ACASA

22 Dec 2004   •   00:00

CRACIUN
Postul Acasa TV ne rasfata cu tot ce ne-am putea dori sa vedem de Sarbatori: filme artistice, de animatie si documentare, muzica…
CLAUDIA DABOVEANU

Ricky Martin petrece Craciunul in stil latino
AJUN. Telespectatorii fideli postului Acasa TV vor putea afla vineri, 24 decembrie, cine va primi titlul de "Barbat adevarat". Desemnarea acestuia… va fi presarata cu totul felul de surprize, iar probele se vor schimba foarte mult. Pentru a castiga inimile telespectatorilor si ale publicului, cele doua vedete vor face fapte bune la fiecare proba, iar invitatii speciali ai acestei editii vor fi Lucian Viziru si Narcisa Suciu (care face parte si din juriu).

In aceeasi zi, incepand cu ora 23:00, Acasa TV va transmite, in exclusivitate, cea de-a 12-a editie anuala a Concertului de Craciun de la Vatican. Evenimentul a avut loc pe 18 decembrie, in Aula Paolo VI din Cetatea Sfantului Scaun.

CRACIUN. Sambata, 25 decembrie, in prima zi de Craciun, de la ora 12:30, puteti afla cum petrec de sarbatori Celine Dion, Ricky Martin si alte vedete. Celine Dion ne va spune povestea intalnirii cu un inger in ziua de Craciun. Gloria Estefan si Kenneth Edmonds ne vor incanta cu "Love on Layaway" si "Have Yourself a Merry Little Christmas". Ricky Martin va aborda Craciunul in spirit latin, interpretand "Ay, Ay, Ay It’s Christmas!".

De la ora 17:30, "Povestirile adevarate" ne propun un Craciun la Hollywood. Documentarul ni-l prezinta in exclusivitate pe Mos Craciun de la prima sa aparitie intr-un film. "Craciun la Hollywood" contine imagini din filme consacrate precum "Miracol pe strada 34", "The Christmas That Almost Wasn’t"…

Apar nume celebre precum: Frank Sinatra, Antonio Banderas, Melanie Griffith, Jack Lemmon, Billy Crystal, Richard Dreyfuss, Bette Davis, John Wayne, Liza Minelli, Leslie Nielsen. Copiii se bucura cel mai mult de Craciun. Asa ca ei nu puteau fi exclusi din grila de programe a postului. "Va uram un Craciun fericit" si "O, brad frumos" sunt filmele de animatie difuzate pe 25 decembrie, de la ora 9:30, respectiv 10:30.

Filmuletul "Zurgalai" are o poveste foarte interesanta de spus. Urmariti-l pe 26 decembrie, de la ora 9:30.

×
Subiecte în articol: craciun