x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Se poartă folk

Se poartă folk

de Adriana V. Paduraru    |    05 Dec 2008   •   00:00

E la modă femeia romantică, visătoare, dar şi îndrăzneaţă



Fie că sunteţi romantică, visătoare, îndrăzneaţă sau chiar excentrică sau dimpotrivă adeptă a minimalismului, creatorii de modă s-au gândit la toate. Specialiştii de la Debenhams recomandă pentru sezonul rece 2008 linii care pun în valoare personalitatea fiecărei femei. Pentru a vă convinge puteţi vizita noul magazin deschis în Plaza România.

FOLK. Pentru un look etnic de iarnă, cu rădăcini în tradiţia est-europeană, puteţi încerca ţinute cu detalii decorative, create manual. Dacă în peisaj mai apar şi nişte blănuri false, atunci aveţi garantat un aer proaspăt. Mai ales dacă accesorizaţi ţinuta cu o curea sau cu un colier lung de mărgele.
Dacă stilul "folk" nu vi se potriveşte, puteţi încerca influenţele punk şi gotice, prin combinaţii îndrăzneţe de dantele şi piele neagră. Indiferent dacă este zi sau seară, puteţi purta o rochie cu guler înalt accesorizată cu mănuşi din piele şi un colier oversize.

BONNIE. Dacă vreţi să fiţi "rele", atunci o ţinută cu influenţe vintage din anii ’50 -’60 vă va transforma într-o adevărată Bonnie. Mai rămâne să-l găsiţi pe Clyde. Pentru a crea acest stil aveţi nevoie de imprimeuri sofisticate, rochii formale, fuste cu tăieturi A-line, piese croşetate şi trenciuri pline de culoare. Efectele vizuale vor fi asigurate de petice din blană falsă, iar curelele subţiri sunt accesoriul esenţial al acestui look.

MINIMAL. Urmând principiul "puţin şi bine", puteţi opta pentru trendul "minimal". Aspectul "neglijent" accentuează puternic liniile gâtului şi ale umerilor.
Cât priveşte culorile, roşul închis şi indigoul sunt vedetele sezonului. Un alt detaliu esenţial al unei ţinute este dantela "black on black". De asemenea, combinaţiile crem şi negru scot o ţinută din anonimat.


News

CHARITYGIFT. V-aţi gândit vreodată că puteţi să cumpăraţi un cadou şi totodată să ajutaţi nişte oameni nevoiaşi? Site-ul www.charitygift.ro vă pune la dispoziţie diverse soluţii pentru cadouri, iar o parte din contravaloarea produselor vândute pe site va fi donată diverselor asociaţii. Nu vă rămâne decât să alegeţi domeniul în care activează respectiva asociaţie, dar şi gama de produse destinate fiecărui domeniu în parte. Andreea Marin Bănică a îmbrăţişat numaidecât ideea iniţiatorilor site-ului. "M-au impresionat voinţa şi bunul-simţ al voluntarilor, oameni cu preocupări diverse şi cu locuri de muncă deloc uşoare, cu familii care cer în egală măsură atenţia şi timpul lor, oameni pe care i-am găsit aproape de sufletul meu pentru că au deschiderea de a-şi pune timpul, priceperea, relaţiile, informaţiile acumulate în timp la dispoziţia acestui proiect."

PIETRELE SUNT LA MODĂ. Doamnelor, pietrele preţioase au devenit un accesoriu nelipsit din garderobă. Mai mult decât atât, ele au trecut graniţa ţinutelor de seară şi pot fi purtate în orice moment al zilei. Noua colecţie pe care o puteţi găsi în magazinul Balizza vă oferă o gamă variată de culori şi modele. Accesoriile fantezie în forme geometrice, forme abstracte dispuse asimetric, elemente romantice – acestea sunt câteva dintre tendinţele formelor noului sezon atât de maiestuos îmbinate cu nuanţe de mov, verde, roz-cenuşiu, galben-muştar sau gri.

×
Subiecte în articol: puteţi life & style