x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Se poartă penele

Se poartă penele

de Adriana V. Paduraru    |    06 Feb 2008   •   00:00

Designerul Carolina Herrera a prezentat în cadrul săptămânii de modă de la New York noua sa colecţie pentru toamna anului 2008. Pentru a crea un look elegant şi sofisticat, Carolina Herrera a folosit din plin broderiile, blănurile, dar şi... penele.

Designerul Carolina Herrera a prezentat în cadrul săptămânii de modă de la New York noua sa colecţie pentru toamna anului 2008. Deşi inspirate din “moda rurală”, veşmintele nu sunt tocmai bune de purtat... la ţară. Dimpotrivă. Pentru a crea un look elegant şi sofisticat, Carolina Herrera a folosit din plin broderiile, blănurile, dar şi... penele.

 

Eroare - Suc de portocale cu sodă caustică

O fetiţă din Marea Britanie, în vârstă de numai 2 ani, a ajuns la spital după ce un barman al hotelului i-a servit suc de portocale în care scăpase sodă caustică, relatează The Guardian. Annabel Rhodes, aflată în vacanţă împreună cu familia sa, în Cipru, este în stare gravă, dar totuşi stabilă, şi respiră printr-un tub special, susţin surse ale spitalului Maka­rios, din Nicosia. Tatăl fetei i-a comandat un suc de portocale diluat cu apă, iar barmanul care s-a ocupat de comandă a pus, din neatenţie, sodă caustică în băutură, în loc de apă.

 

Resuscitare - Gură la gură cu un tigru

O studentă la Medicină din Germania a avut parte de o experienţă practică neaşteptată, salvând viaţa unui pui de tigru de la o grădină zoologică după ce i-a făcut respiraţie gură la gură, relatează Reuters. Studenta se afla în zonă împreună cu fiul său când a observat un pui de tigru de patru luni înecându-se cu o bucată de carne. Ea s-a oferit imediat să ajute, angajaţii Grădinii Zoologice din oraşul Halle fiind uimiţi de abilităţile sale şi de felul în care a ştiut să resusciteze animalul. Administratorii Grădinii Zoologice au decis să-l numească pe tigru Johann, după fiul studentei, în vârstă de 1 an.

 

 

La 62 de ani - Cocaină ascunsă în sutien

O femeie de 62 de ani din Broward County (Statele Unite) a fost arestată, în urma unui raid, după ce a fost găsită cu o cantitate frumuşică de cocaină ascunsă în sutien. De asemenea, după percheziţionarea locuinţei Henriettei Corvin Daise, poliţia a mai găsit 20 de bile de cocaină, marijuana şi 1.000 de dolari. Femeia, dar şi nepoţii acesteia au fost acuzaţi de posesie de cocaină cu intenţia de a o vinde şi posesie de marijuana. 

 

Arabia Saudită - A avut 15 soţi, îl caută pe al 16-lea

O femeie din Arabia Saudită care a rămas văduvă de 15 ori vrea să se căsătorească din nou, relatează RIA Novosti, citând pu­blicaţia siriană Tishrin. Noora a spus că toţi soţii săi au avut peste 60 de ani, pentru că ei i-au plăcut bărbaţii bogaţi, care să îşi poată asuma responsabilitatea unei familii. Primul său partener a murit la scurt timp după căsătoria lor, iar femeia s-a măritat imediat cu un prieten de-al defunctului, care a murit şi el în urma unui atac de cord. Al treilea soţ al femeii a murit într-un accident de maşină. Al patrulea a murit şi el din cauza unor probleme cardiace. Cel mai recent soţ al său a decedat după trei luni şi patru zile de viaţă conjugală.

 

Tom Jones - Şi-a asigurat părul de pe piept

Cântăreţul britanic Tom Jones şi-a asigurat părul de pe piept pentru suma de 3,5 milioane de lire sterline (4,66 milioane de euro), informează mirror.co.uk. Sir Jones (67 de ani) a decis să-şi asigure părul des de pe piept, iar compania de asigurări a evaluat propunerea şi a hotărât să încheie un contract cu acesta. “Ca şi vinul, Tom se face din ce în ce mai bun pe măsură ce înaintează în vârstă. Chiar şi la 67 de ani, doamnele adoră mişcările sale de şolduri şi părul de pe piept, care se poate vedea prin deschi­zătura cămăşii”, a indicat o sursă.

 

Experiment - Din 2009 vom avea trandafiri albaştri

Oameni de ştiinţă din Japonia au anunţat reuşita unui experiment, în cadrul căruia au creat trandafiri... albaştri, relatează Rompres. Crcetătorii companiei Suntory au efectuat mai multe modificări genetice asupra plantei, până când petalele acesteia au căpătat culoarea albastră. Purtătorul de cuvânt al firmei, Atsuhito Osaka, a precizat că trandafirii albaştri vor fi comercializaţi începând cu anul 2009. “Ne aşteptăm ca această floare să fie cumpărată de bărbaţi cu venituri mari, care doresc să facă un cadou special persoanei iubite”, a declarat Osaka.

×
Subiecte în articol: magazin