x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sean Penn a pus punct relaţiei cu Scarlett Johansson.

Sean Penn a pus punct relaţiei cu Scarlett Johansson.

03 Iun 2011   •   09:02
Sean Penn a pus punct relaţiei cu Scarlett Johansson.

Sean Penn li Scarlett Johansson au fost 'cuplati' pentru prima data in ianuarie. De presa tabloida. Apoi, fotografiile cu ei doi iesind la jogging, giugiulindu-se in masina sau tinandu-se de mana la o petrecere data la Casa Alba au facut rapid turul publicatiilor. Insa acum, idila care nici nu incepuse oficial, s-a terminat, de altfel in acelasi mod, fara vreo declaratie oficiala.

'Ei nu se mai intalnesc ca un cuplu', a declarat o sursa din apropierea celor doi, citata de Daily Mail. Speculatiile privind despartirea celor doi au aparut insa cu ceva vreme inainte ca vreo sursa sa confirme acest fapt, inca de cand Sean Penn a aparut singur pe covorul rosu de la Cannes, pentru promovarea filmului 'The Tree of Life'. Pe toata perioada estivalului de la Cannes, Scarlett s-a aflat in New Mexico, lucrand la productia 'Iron Man 2', in care interpreteaza rolul Vaduva Neagra.

In ceea ce priveste motivul pentru care Scarlett, in varsta de 26 de ani, si Sean, in varsta de 50 de ani, au pus punct relatiei care facea deja deliciul presei tabloide, acesta nu este cunoscut, deoarece nici unul dintre reprezentantii actorilor nu a dorit sa ofere amanunte.

×