x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Seducatorul de Dincolo

Seducatorul de Dincolo

de Radu Popa    |    31 Mar 2006   •   00:00
Seducatorul de Dincolo
MISTERE
O viata efemera, priviri languroase si miscari lascive in fata aparatului de filmat

EXISTENTA EFEMERA. Privirile languroase si miscarile lascive in fata aparatului de filmat l-au propulsat pe Valentino in topul preferintelor feminine. Succesul filmelor in care a jucat i-a adus mai multi bani decat primise, anterior, in intreaga viata. Din nefericire, existenta sa a fost scurta, Rudoph avand doar 31 de ani la data mortii sale, 23 august 1926. Mii de oameni au participat la inmormantarea sa. Potrivit unor zvonuri din aceea perioada, cateva femei au incercat sa se sinucida, decat sa traiasca fara Valentino.

FEMEIA IN NEGRU. Dupa moartea actorului au existat multe planuri referitoare la ceremonia inmormantarii si locul destinat odihnei vesnice a sufletului sau. Acestea nu au fost niciodata puse complet in aplicare, unul dintre motivele invocate de organizatori fiind ca locul de veci al lui Rudolph urma sa fie doar… temporar. O femeie care l-a adulat in timpul vietii, imbracata intotdeauna in negru, continua sa il vegheze si dupa moartea sa. Fantoma sa a fost vazuta "ingenunchind" langa mormantul lui Valentino, o posibila explicatie fiind fapul ca femeia este ingropata in acelasi cimitir.

"ZBOR" PRINTRE COSTUME. Potrivit unor zvonuri, fantoma lui Valentino ar bantui Studiourile "Paramount" de la Hollywood. De obicei, el "zboara" in apropierea camerei in care sunt pastrate costumele. O tanara actrita, care a petrecut o noapte in incaperea respectiva si stia ca este singura, a fost cuprinsa de o senzatie stranie ca si cum "altcineva" s-ar fi aflat in apropiere. Ea a realizat ca nu era singura si cineva statea in fata ei. Ridicand privirea, fata a observat chipul legendarului seducator, dupa care a parasit imediat incaperea. Un alt loc bantuit de fantoma lui Valentino este fosta sa resedinta, Falcon’s Lair. Desi Rudolph a obtinut casa cu un an inainte de a muri, multi sunt convinsi ca el este cel care o bantuie. Inauntru pot fi auzite acorduri muzicale din anii ’20, cantate in surdina, si zgomot de pasi. Cainele actorului, Kabar, a murit la doar o luna dupa decesul stapanului sau si se spune ca si fantoma patrupedului si-ar face aparitia deseori in zona.

HOROSCOP
In aceasta saptamana, Gemenii sunt optimisti, Taurii sunt invidiati, iar Varsatorii primesc bani. Sagetatorii vor trece peste probleme ajutati de cei dragi.

BERBEC 21.03 - 20.04
Este timpul sa puneti la cale un plan daca vreti sa promovati sau sa obtineti mai multi bani. In dragoste, partenerul va intelege.

TAUR 21.04 - 21.05
Este posibil ca cineva sa va enerveze, indepartandu-va din anturaj sau barfindu-va. O iesire la film cu prietenii adevarati va scoate din aceasta stare.

GEMENI 22.05 - 21.06
Sunteti fericit, chiar daca nu va ies socotelile. Va canalizati energia in noi proiecte, in reamenajari, dar nu uitati sa pastrati ceva si pentru partener.

RAC 22.06 - 22.07
In acest week-end o sa va distrati. Viata amoroasa va implineste, iar partenerul va continua sa va surprinda si in zilele urmatoare.

LEU 23.07 - 22.08
Sunteti schimbator si acest lucru ii poate deranja pe cei din jur. Partenerul va este alaturi in orice moment. Spre sfarsitul saptamanii primiti bani.

FECIOARA 23.08 - 22.09
Te simti singura. In aceasta saptamana vei reusi sa iti impresionezi seful si sa iti transformi colegii in dusmani. Dar nu dispera.

BALANTA 23.09 - 22.10
Abia astepti petrecerea de sambata seara. O sa frangi niste inimi. Ai grija la portofel, deoarece ai tendinta sa cheltuiesti mai mult.

SCORPION 23.10 - 21.11
Gandurile negre ti-au acaparat mintea si nu te lasa sa vezi vremea frumoasa de afara. Plimba cai-nele prin parc si o sa incepi saptamana bine.

SAGETATOR 22.11 - 20.12
Desi ai avut parte numai de neintelegeri in ultima perioada, vizita unui prieten drag te va pune pe picioare. Asculta sfaturile date de apropiati.

CAPRICORN 21.12 - 19.01
In aceasta saptamana invingi plictiseala cu o portie zdravana de distractie cu prietenii. Iubitul este hotarat sa schimbe ceva in viata de cuplu.

VARSATOR 20.01 - 18.02
Ori vorbiti prea mult si faceti putin, ori va lasati pagubasi. Trebuie sa va decideti. Veti primi niste bani la sfarsitul saptamanii. Nu neglijati familia.

PESTI 19.02 - 20.03
Ati terminat saptamana extenuat, stresat si deprimat. Este timpul sa va incarcati bateriile cu o iesire alaturi de partener sau o vizita la parinti.
×