x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Seduşi de senatorul despuiat

Seduşi de senatorul despuiat

de Sînziana Stancu    |    22 Ian 2010   •   00:00
Seduşi de senatorul despuiat

Controversata reformă a sănătăţii iniţiată de Barack Obama e ameninţată cu pieirea de un senator sexy, fost manechin, căruia nu-i place deloc iniţiativa costisitoare a preşedintelui şi care a făcut bani buni cu trupul lui în tinereţe.



Visul preşedintelui  despre sănătatea americanilor pare să nu se mai îndeplinească din cauza senatorului republican de Massachusetts, Scott Brown, cvasinecunoscut până acum în politică, dar care a câştigat surprinzător un mandat în Senatul SUA, lăsându-l pe Obama fără majoritatea calificată a democraţilor care-i treceau reformele.

Brown, în vârstă de 51 de ani, a pozat în tinereţe gol-goluţ, pentru revista Cosmopolitan, ca să-şi termine studiile de Drept, de la Boston College. Era în 1982, şi a primit atunci aproximativ 2.500 de dolari pentru celebra poză, câştigând şi concursul organizat de revistă, pentru "Cel mai sexy bărbat din America". A făcut modelling şi publicitate pentru televiziune. E membru al Gărzii Naţionale din Massachusetts de 30 de ani, cu rang de locotenent-colonel. Îi plac "femeile subţiri" şi nu-i e ruşine să se dezbrace. A fost arestat la 12 ani după ce furase din magazin discuri cu Led Zeppelin şi Black Sabbath. Face zilnic sport de la 5:00 dimineaţa.

TALENTE DE FAMILIE
Brown e căsătorit de 23 de ani cu Gail Huff, reporter de ştiri la Boston TV, şi au două fete, Ayla şi Ariana. Ayla, de 21 de ani, e cântăreaţă şi tocmai a intrat în semifinalele reality-show-ului "America Idol" şi a înregiatrat deja două CD-uri. În campanie, nonconformistul ei tată a spus la un moment dat electoratului: "Pentru cei care o privesc acum la televizor, Ayla e disponibilă!... Doar în glumă!... O să dau de necaz când o să ajung acasă!"...

×
Subiecte în articol: magazin