x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Selena are o nouă trupă

Selena are o nouă trupă

de Roxana Ioana Ancuta    |    30 Ian 2009   •   00:00

Fostă componentă a formaţiei Candy, actuală actriţă de telenovele, Selena lucrează la un nou proiect muzical.



De trei ani de zile, Selena s-a reprofilat. A dat muzica pe telenovele. Prima ei experienţă actoricească s-a numit "Iubire ca în filme", apoi, pentru că i s-a părut dulce gustul actoriei, a mai jucat în "Inimă de ţigan", iar în momentul de faţă poate fi văzută şi în "Regina", serialul difuzat de Acasă TV. "Acum, că am şi intrat la UNATC, actoria este pe primul loc. Dar asta nu înseamnă că am neglijat total muzica. În momentul de faţă, am un proiect muzical cu o trupă formată din şase instrumentişti, eu fiind solistul vocal. Deocamdată compunem piese şi repetăm în studio. Probabil că în maximum un an ne vom anunţa şi noi debutul", spune ea. Se pare că Selena, "fetiţa" blondă de altădată din trupa de fete Candy, şi-a găsit vocaţia. Vrea să meargă mai departe cu actoria, marea ei dorinţă fiind de a face o carieră în film.

EVOLUEAZĂ. Pentru că este doar la stadiul de "învăţăcel", talentul abia începe să i se şlefuiască, Selena este atentă la tot ce se petrece în jurul ei în materie de film: acţiune pe platou, joc actoricesc, şi profită de faptul că apare într-un serial ce aduce în prim-plan nume mari ale scenei româneşti: Gheorghe Dinică, Marin Moraru, Gheorghe Visu, Florin Zamfirescu şi alţii, iar Mariana Mihuţ, Vlad Zamfirescu şi Şerban Pavlu fiind preferaţii ei. "Când mă uit la film, îl urmăresc din mai multe puncte de vedere: în primul rând sunt atentă la jocul actoricesc, apoi la modul în care s-a filmat, dar şi la ce vrea să se transmită".
Deşi s-a născut cu doar trei ani înaintea Revoluţiei, perioadă în care practic nu a avut cum să urmărească evoluţia cinematografiei româneşti, Selena este interesată totuşi de filmele româneşti capodoperă, realizate înainte de 1989. "Am văzut câteva filme care trebuie văzute pentru cultura cinematografică, cum ar fi «Moromeţii», «Balanţa» şi, în general, ecranizările după romane cunoscute."

×
Subiecte în articol: vedete