x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Seriale & Telenovele - Dragoste mare

Seriale & Telenovele - Dragoste mare

de Raluca Grintescu    |    19 Ian 2007   •   00:00
Seriale & Telenovele  -  Dragoste mare

Un serial indraznet care patrunde in adancurile institutiei casatoriei prin ochii unei familii atipice

Un serial indraznet care patrunde in adancurile institutiei casatoriei prin ochii unei familii atipice
HBO - Dragoste mare / Serial / Vineri / 20:00

In productia "Dragoste mare", facem cunostinta cu Bill Henrickson (Bill Paxton), un poligam din zilele noastre din Utah, SUA, care locuieste impreuna cu cele trei neveste, sapte copii si o avalansa de probleme. Proprietar al unui lant de magazine electrocasnice aflat in plina dezvoltare, Bill incearca din rasputeri sa faca fata nevoilor financiare si emotionale ale lui Barb, Nicki si Margene (Jeanne Tripplehorn, ChloI Sevigny si Ginnifer Goodwin), care locuiesc in case diferite, dar apropiate si care fac cu schimbul pentru noptile cu sotul lor.

POLIGAMIA. Administrandu-si impreuna finantele si impartindu-si periodic "noptile conjugale", ele incearca sa-si tina in frau geloziile gata sa izbucneasca si sa pastreze secretul aranjamentului lor - poligamia fiind ilegala in Utah si interzisa de principiile actuale ale Bisercii Mormonilor. La "ofurile" lui Bill se mai adauga si o serie de crize care ii afecteaza parintii (Bruce Dern si Grace Zabriskie). Pe langa ei, mai este asprul socru, Roman (Harry Dean Stanton), puternicul conducator al comunitatii poligame in care locuiesc parintii lui.

Producatorii executivi ai serialului sunt Tom Hanks si Gary Goetzman, iar creatorii serialului sunt Mark V. Olsen & Will Scheffer (scenaristul productiei HBO "In the Gloaming"), care a produs pelicula independenta de lungmetraj "Easter". Primul sezon al productiei originale HBO este alcatuit din 12 episoade de 55 minute care vor fi difuzate incepand cu data de 12 ianuarie, de la ora 20:00, cate doua episoade in fiecare vineri. Productia are in acest moment doua nominalizari la Globul de Aur.

In roluriel principale: Bill Paxton ("Twister"), Jeanne Tripplehorn ("The Firm"), ChloI Sevigny (nominalizata la Oscar pentru "Boys Don’t Cry", "Dogville"), Ginnifer Goodwin ("Walk the Line"), Harry Dean Stanton ("The Green Mile")...

NEWS
LA PAT. Marcia Cross (foto), una din "nevestele disperate", va trebui sa stea o buna perioada la pat. Acesta a fost sfatul doctorului ca masura de precautie pentru sarcina destul de grea pe care o poarta: doi gemeni. Maria este insa hotarata sa mai filmeze cateva episoade din serial inainte ca sarcina sa devina extrem de vizibila. Producatorul Marc Cherry a venit in sprijinul actritei si va muta platourile de filmare pentru cateva zile in casa Marciei. "Ma simt excelent, in verva. Singurul lucru deranjant este atunci cand sunt nevoita sa mai car sacose", marturiseste actrita in varsta de 44 de ani. Repausul nu a venit intr-un moment taman bun, intrucat Marcia Cross va lipsi de la ceremonia de decernare a Premiilor de Aur, unde a fost nominalizata la categoria "cea mai buna actrita dintr-un serial tv, comedie sau musical".

PICTORIAL. In urma cu cateva zile, Kristen Kreuk (foto), interpreta Lanei din serialul "Smallville", difuzat de Procinema in fiecare luni de la ora 20:20, a fost protagonista unui pictorial facut special pentru editia canadiana a revistei Elle. Kristin a pozat intr-o ipostaza... romantica, ce se potriveste perfect cu rolul din cel mai recent film al ei, care va fi lansat in luna februarie a acestui an. "Partition", unde joaca alaturi de Neve Campbell si Jimi Mistry, este iubirea dintre o indianca si un britanic, nevoiti sa-si apere poveste a de dragoste de diferentele si presiunile religioase.
×