x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Shania Twain: „Mi-am pierdut abilitatea de a cânta” (Video)

Shania Twain: „Mi-am pierdut abilitatea de a cânta” (Video)

23 Mar 2011   •   15:59
Shania Twain: „Mi-am pierdut abilitatea de a cânta” (Video)
Sursa foto: Jim Young /REUTERS


Shania Twain îşi încheie cariera muzicală, cu un interviu emoţionant, care poate frânge inimile fanilor. După un divorţ care a consumat-o complet, cântăreaţa, în vârstă de 44 de ani, destăinuie că şi-a pierdut complet încrederea în sine pentru a mai urca pe scenă.

Ea va începe un nou proiect pentru postul de televiziune deţinut de Oprah Winfrey, menit să prezinte lumii femeia Shania Twain, care se implică în într-ajutorarea oamenilor care trec prin aceleaşi temeri pe care le-a avut ea de parcurs. „Mi-am pierdut abilitatea de a mă exprima şi de a cânta. Mi-am pierdut încrederea, onestitatea, compasiunea, toate s-au dus”, spune câştigătoarea a cinci premii premii Grammy, citată de Huffington Post. Acum, Twain încearcă să îşi transforme temerile într-un produs constructiv cu ajutorul seriei de televiziune „Why Not”.

„A trebuit să ies din starea pe care o aveam. Pornesc în acest turneu, vreau să vorbesc cu oameni care au trecut prin dezamăgiri şi crize emoţionale adânci şi voi învăţa din asta, din experienţa lor”, a mai povestit Twain despre proiectul care, speră ea, va fi de ajutor atât pentru ea, cât şi pentru cei cu care va interacţiona. (A.C.T.)

 

 

×