x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Sibiu - Concert Eros Ramazzotti

Sibiu - Concert Eros Ramazzotti

de Jurnalul National    |    14 Dec 2007   •   00:00

Sper că va fi totul bine pentru că sunt atătea grade sub zero, s-ar putea să am probleme cu măinile, dar cu vocea stau bine.



Eros Ramazzotti va concerta in această seară, pe Stadionul Municipal din Sibiu, unde a ajuns joi seară, fiind cazat la un hotel de patru stele din centrul oraşului

Organizatorii evenimentului spun că Eros Ramazzotti nu are foarte mari pretenţii in comparaţie cu alte vedete care au concertat in Capitala Culturală Europeană in acest an.

"Eros Ramazzotti este cazat in apartamentul prezidenţial al hotelului nostru, apartament in care i-am mai avut ca oaspeţi pe Julio Iglesias şi pe Goran Bregovic, iar in ceea ce priveşte pretenţiile lui Eros Ramazzotti acestea nu sunt ieşite din comun, a solicitat doar un coş cu fructe in cameră şi apă plată, iar ca specialităţi culinare va mănca doar bucătărie italiană", a declarat Paul Bărză, director de marketing al Hotelului Ramada.

Concertul va incepe la ora 21.00 şi va dura aproximativ 90 de minute. Meteorologii anunţă in timpul nopţii minime de pănă la minus opt grade celsius. Âşi lui Eros Ramazzotti ii este puţin frică de ger, dar speră ca melodiile sale de dragoste să-i incălzească pe spectatori.

"Sper că va fi totul bine pentru că sunt atătea grade sub zero, s-ar putea să am probleme cu măinile, dar cu vocea stau bine. (…) Căntecele mele sunt despre viaţă in general şi dragoste, care este lucrul cel mai important, dragostea este un lucru fundamental pentru a trăi in această lume", a declarat Eros Ramazzotti.

Organizatorii au pregătit 24 de boxe, lumini de 220 de kilowaţi şi o scenă de 18 metri lăţime şi 14 metri adăncime. Spectatorii il vor putea vedea pe artist şi pe trei ecrane montate in fundalul scenei şi pe lateral.

Este pentru prima dată in cadrul Programului Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007 un concert pop nu se desfăşoară in Piaţa Mare, ci pe Stadionul Municipal. Pentru că suntem in postul Crăciunului, organizatorii au hotărăt să nu deranjeze bisericile şi locuitorii din centrul oraşului.

Concertul lui Eros Ramazzotti va fi primul eveniment din cadrul manifestărilor de inchidere din programul Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007. In preajma Crăciunului, compania franceză Carabos va ilumina centrul istoric cu o instalaţie de foc, iar in 30 şi 31 decembrie vor fi două seri de concerte cu Loredana, Prodigy şi Europe.
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin ramazzotti eros eros ramazzotti